Profil uživatele

Srna

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 8 % (14)
Helena Grégrová: 11 % (40)
Jiří Koula: 11 % (35)
Jan Pařízek: 12 % (39)
Jiří Landa: 12 % (44)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 28.2.2018)
Výborná hra, výborní herci a velké bravo panu Vlasákovi.
(zadáno: 10.4.2017)
McDonagh a Činoherní klub nezklamali.
(zadáno: 26.1.2017)
(zadáno: 11.1.2017)
Hodnotím kladně výkon S. Majera. Zapamatovat si tenhle pseudointelektuálský výron je opravdu slušný herecký výkon. V textu se najde pár myšlenek, ale vystačily by tak na max. 20 minutový monolog.
(zadáno: 2.11.2016)
Neotřelé, vtipné.
(zadáno: 31.5.2016)
Nevěřila jsem, že někdo dokáže převést román do divadelní hry a dvou hodin, ale povedlo se moc. J. Teplý je výborný.
(zadáno: 7.7.2015)
Líbilo se mi překvapivé řešení scény. I zpracování tématu.
(zadáno: 23.6.2015)
Měla jsem vzít své pubertální děti. Myslím, že zhlédnutí téhle hry by prospělo nám všem. Podobnost vztahů asi ne čistě náhodná.
(zadáno: 12.6.2014)
Moje "nej" divadlení představení.
(zadáno: 11.6.2014)
Nejlepší Hamlet, jakého jsem kdy viděla. P. Děrgelovi za něj děkuji. Potlesk vestoje si opravdu zasloužil.
(zadáno: 2.5.2014)
Herecké výkony velmi dobré, to se ale od hereckých hvězd Prachaře a Rašilova předpokládá. Některé scény a jejich význam jsem nepochopila. Možná to bylo tím, že J. Černý onemocněl, a tak D. Prachař hrál i jeho part, což bylo lehce zmatečné. Celkově ale spíš zklamání.
(zadáno: 21.1.2014)
Výborné představení pro celou rodinu, takových kdyby bylo víc...
(zadáno: 12.9.2013)
(zadáno: 12.9.2013)
(zadáno: 4.6.2013)
Klasika, která nezklame - jednoduché, vtipné, na nic si nehrající.
(zadáno: 4.6.2013)
Museli jsme opustit divadlo během představení (nevím, jestli byla přestávka, my to do ní nevydrželi), laciný, prvoplánový humor k nevydržení.
(zadáno: 4.6.2013)
(zadáno: 4.6.2013)
(zadáno: 4.6.2013)
Co je platné, že herci hrají výborně, když hra je velmi slabá. A také jsem nepochopila režisérův záměr s (pro mě velmi rušivou) zpěvačkou. Velké zklamání!
(zadáno: 31.5.2013)
(zadáno: 31.5.2013)
Prolínání dějů a času se mi líbilo, herecké výkony velmi dobré, hra jinak ale jen průměrná.