Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (34)
Jan Pařízek: 15 % (70)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (81)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 12.11.2016)
Představení se mi velmi líbilo. Perfektní nápady, pěkná scéna, skvělý orchestr. Ivana Chýlková byla v hlavní roli naprosto geniální. moc mě bavila. Josef Carda byl velmi dobrý, pobavil. Dvojice Jílek + Hádek byla dobrá, jen pěvecky byl Kryštof Hádek nejslabší. Famózní Tereza Hálová v roli Ernestiny Zámožné. Simona Babčáková pobavila.
(zadáno: 8.11.2016)
Svůj účel hra splnila. Pobavit diváky na zájezdovkách. Mnoho dvojsmyslů a x dveří. To jsou představení od Háty. Bavil jsem se, ale je to takový jednodušší humor. Velmi mě bavila Jana Zenáhlíková. Její brilantní přirozené herectví bez zbytečného pitvoření hlasu, ksichtů apod. Příjemný výkon předvedl i Filip Tomsa a Veronika Jeníková. Olze Želenské by prospělo méně již výše zmíněných ksichtíků, aby za každou cenu pobavila diváky.
(zadáno: 28.10.2016)
Skvělá komedie, krásná scéna, parádní výkony. Lukáš Rous v hlavní roli Nicka je naprosto přesvědčivý. Diváci mu věří, jak touhu po lepším postavení v práci, ale i po prarodičích, vztek na ně. Vše! Byl dokonalý! Skvělé byly i babičky Eliška Balzerová a Ludmila Molínová. Pánům Vávrovi a Maryškovi a Anetě Krejčíkové nemohu nic vytknout, ale nezaujali jako Nick a babičky Aida a Emma. Doporučuji! Představení, u kterého se skvěle pobavíte, ale potečou i slzy.
(zadáno: 10.10.2016)
Výkony všech herců byly bezchybné! Nejvíc mě asi bavil Petr Vančura. Ale oceňuji skvělou choreografii a "akrobatické výkony" ve výškách. Je skvělé, že něco takového dokázali udělat právě v Rubínu. Moc jsem se bavil a to je v tomto divadle asi nejdůležitější.
(zadáno: 10.10.2016)
75%
Bylo to moc fajn! Excelentní Přemysl Pálek v hlavní roli. Líbila se mi i představitelka Natalie Petra Kosková. Petra Tenorová je slabší pěvecky, herecky dobrá. Naprosto nejlepší byl Jan Tenkrát a Marie Křížová. Ilona Maňasová mi moc nesedla herecky ani pěvecky. Pobavila Markéta Martiníková a Alena Štréblová (Renáta Podlipská je oproti ní dost slabá). Dobrý výkon Romana Tomeše, Tomáše Löbla a Kateřiny Šildové. Genny Ciatti vynikající! Zbyněk Fric dobrý jako vždy, ale Petr Vondráček mi přišel o chlup lepší. Skvělá hudba, scéna, kostýmy, vtipné situace a parádní výkony. Doporučuji.
(zadáno: 10.10.2016)
Na zadek jsem se úplně neposadil, ale líbilo se mi to. Perfektní M. Procházková v roli Bonnie. Líbil se mi Clyde Noid, bezchybný Vaněk a Kumpricht. Skvělý Bohouš Josef. Líbily se mi písně i obsazení, ale jako celek nic extra. Dobrý průměr.
(zadáno: 24.9.2016)
Skvělá komedie, při které se člověk směje, ale cítí i napětí a očekává, jak to vůbec dopadne. Na konci je divák, řekl bych, velmi překvapený. Zajímavá zápletka. Já se moc bavil. Vyzdvihuji naprosto bezchybný výkon Lukáše Pečenky a Sandry Pogodové!
(zadáno: 24.9.2016)
Nádherné kostýmy, skvělá choreografie, hezká scéna, líbivé písničky, perfektní výkony, vtipné situace, ale bohužel bez nějakého většího příběhu. Jsou to spíš výstupy pohádkových postav v kraji zázraků. Naprosto nejlepší z celého představení je Jana Zenáhlíková jako Černá královna.Dále podávají skvělé výkony M. Nosková (Srdcová královna),F. Hořejš, M. Lambora (Kloboučník), E. Ochmanová (Šklíba), A.Slováčková, F.Slováček. Ve srovnání s D. Patrasovou mi M. Kuklová přijde méně výrazná herecky i pěvecky. Všechny diváky pobaví R. Pekárek a J. Fanta,dále i J. Čiernik, J. Vlas, L. Adam a B. Rajnišová.
(zadáno: 29.8.2016)
Tohle musíte vidět!!! Zajímavý příběh, krásné písně, excelentní výkony... Perlili Michaela Horká, Peter Pecha, Tomáš Vaněk, Lucia Jagerčíková a Milan Malinovsky. Moc se mi to líbilo. Tento muzikál je něčím nevídaným na naší divadelní scéně.
(zadáno: 20.7.2016)
Procházka historií Divadla Semafor. Příjemné a líbivé představení, jak už to v Semaforu bývá. Pan Suchý má můj obrovský obdiv. skvělý byl i Petr Macháček s Karolinou Gudasovou. Pobavila Olina Patková.
(zadáno: 6.7.2016)
Děs... tímto jedním slovem bych nazval muzikál Angelika v Divadle Broadway. 20% dávám jen za perfektní výkon Kamily Nývltové a Míši Gemrotové, Petera Pechy a Lucky Jagerčíkové. Pobavil Vilém Čok. Ostatní výkony spíše průměrné. Pro mě nepochopitelný standing ovation na konci představení a nadšení všech diváků. Nechápu. Jsem zvyklý v Praze na jiná díla.
(zadáno: 14.5.2016)
Velmi milé překvapení! Hezky zpracované, odlehčené. Vynikající Peter Strenáčik. Ten chlap snad dokáže všechno! Výborná Radka Fišarová v hlavní roli, jejíž výkon mě ke konci dohnal k slzám, výkon Karla Rodena nenadchl, ani neurazil, Ondra Izdný předvedl již po několikáté, že patří mezi naší špičku. V company zaujal David Bouša. První půlka byla táhlejší, ale druhá mě naprosto dostala!
(zadáno: 3.5.2016)
Opravdu výborná komedie. Diváci se smáli od začátku do konce. Vynikající Lukáš Pečenka a Lukáš Rous, pobavila Martina Randová i Jakub Slach. Určitě se pojedu podívat víckrát.
(zadáno: 22.3.2016)
Muzikál mě nějak extra neuchvátil. Líbily se mi písně, ale dějově je to fakt mizerný. Vyzdvihnu výkon excelentního Radima Schwaba v hlavní roli Šalamouna. Herecky i pěvecky nepřekonatelný. Sibyla v podání Elišky Ochmanové byla také vynikající. Překvapil mě Zbyněk Fric v roli Baltora. Byl výborný. Taneční role Čas v podání Marka Lhotskýho... opravdu zážitek! Líbila se mi i Hanka Křížková, Vanda Károlyi, Adriana Bajtková. Z company zaujal David Bouša.
Celkově je to zvláštní a určitě to nebude mou divadelní drogou.
(zadáno: 11.3.2016)
Bavilo mě to! Další povedená činohra MDM. Moc se mi líbilo využití jeviště a nejrůznějších divadelních technik! Je to velmi hravé a nápadité. Úchvatná Lucia Jagerčíková, na které jen rejpal pozná, že je Slovenka, protože je zcela bez přízvuku. Pepin je pro Jiřího Krause opravdu jako ušitý... sedí mu to dokonale. Za mě skvělé!
(zadáno: 20.2.2016)
Čekal jsem míň, a proto jsem byl mile překvapen. Nebylo to vůbec špatné :) Úchvatná Lucia Jagerčíková, která perlí v hlavní roli, z chlapů jednoznačně herecky nejvýraznější William Valerián a Jakub Koudela a hezký hlas ukázala i Kateřina Sedláková. Jako Bobina baví diváky Michal Krupa a také Kit-Kat Boys v podání Jana Veselého a Pavla Čiripa. Celou inscenaci doplňuje skvělý orchestr.
(zadáno: 15.1.2016)
Bylo to vtipné, ale znovu to už vidět nemusím. Vůbec jsem to totiž nepochopil :D. Trochu úlet no... Skvělý ovšem byl Jaroslav Slánský! :)
(zadáno: 28.12.2015)
Pěkné vánoční představení, žádné veledílo, ale milé. Vyzdvihl bych neuvěřitelný výkon, který podal nováček Peter Pecha! Má nádherný hlas. Líbil se mi moc i Juraj Bernáth a Filip Antonio. Já byl spokojený.
(zadáno: 28.12.2015)
Moc příjemné představení! Krásná atmosféra, plno špičkových herců a zpěváků. Vyzdvihl bych výkon Lukáše Pečenky, jehož zpěv sklidil obrovský úspěch, paní Molínová pobavila, Lukáš Adam předvedl také krásný hlas, Pogodová a Randová pobavily, Petr Veselý mě velmi svých zpěvem překvapil a i samotná Eliška Balzerová zazpívala. Všem představení doporučuji. Příjemná oddychovka plná nádherných melodií.
(zadáno: 21.12.2015)
Úžasné představení. Toto se Lukáši Pečenkovi opravdu povedlo! Celý herecký soubor byl opravdu stoprocentní. Moc mě zaujal Vojtěch Blahuta, kterého jsem do této doby neviděl. Samozřejmě jako vždy perfektní Procházková, Izdný a Chaloupková. A bavila mě i Chybová. Určitě se zajděte podívat. Stojí to za to.
(zadáno: 9.12.2015)
Moc milé představení. Známé líbivé melodie, známé texty, krásný příběh. Určitě stojí za vidění. Výborný Petr Štěpánek v hlavní roli. Velmi dobrá Kateřina Brožová, ovšem Monika Absolonová je výraznější, vynikající pan Kostka (nový Jiří Žák není moc dobrý, občas šišlá a zapomíná texty), pobavil Václav Vydra a celé divadlo rozesmál Lumír Olšovský, který podal jako vždy bezchybný výkon. Výborně mu sekunduje Linda Fikar Stránská. Neseděl mi hlas Bohuše Matuše, Jan Urban se mi líbil více.
(zadáno: 27.11.2015)
Ohromující překlad Milana Malinovského! Rent mě jako vždy bavil, i v češtině, jen mi tam chyběl ten drive anglické verze v Kalichu. Rent je srdcovka a dohnal to jinými částmi. Naprosto skvělý Tomáš Vaněk s Míšou Horkou :) a Laco hudec Šubrt je úžasným Angelem. Překvapila i dvojice Míša Zemánková s Vendulou Příhodovou. Obě předvedly dech beroucí výkony. David Bouša předvedl překrásný hlas. a Kačka Sedláková pobavila. Určitě se běžte podívat, stojí to za to!
(zadáno: 7.11.2015)
Plzeň opět nezklamala! Skvělé dílo a bravurní Aleš Kohout, Jan Fanta, Richard Pekárek, Lukáš Ondruš, Pavel Režný, Eva Staškovičová a v roli Wendly Karolina Gudasová. Úžasné pěvecké i herecké výkony.
(zadáno: 7.11.2015)
Nebylo to špatné. Několik vtipných momentů, nádherné kulisy, skvělé herecké výkony a opravdu excelentní Jakub Koudela. Troufám si říci, že byl nejlepší z celého představení! Jako celek mě to ale nezaujalo.
(zadáno: 3.10.2015)
Husí kůže, slzy v očích :) A Aleš Petráš byl opravdu geniální!