Profil uživatele

Coward

http://jansrajer.cz/o-mne
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 17 % (35)
Lukáš Dubský: 20 % (35)
Pavel Širmer: 20 % (51)
Iva Bryndová: 21 % (29)
Helena Grégrová: 22 % (38)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 23.4.2017)
Asi před 2 lety jsem v televizi viděl divadelní záznam slavných Cats z Londýna. Tehdy mě moc nezaujal, už vlastně nevím proč. Plzeňská verze avšak překonala má očekávání. Celý soubor muzikálu a operety je na velmi vysoké úrovni i ze strany tanečního nadání. Choreografie byla naprosto špičková a někdy trochu náročná (tu ale občas dělal jen balet). 10% strhávám za scénu. Byla hodně nevyužitá - ovšem na druhou stranu se mi líbilo časté použití různých elevací.
(zadáno: 10.7.2016)
(zadáno: 17.1.2021)
(viděno na YouTube jako záznam z premiéry)
Příliš mě to nezaujalo a dost jsem se při sledování nudil. 10% strhávám za scénu. Nemám rád nevyužitou scénu, obzvláště na velké scéně. Tady se prakticky jednalo jen o náznaky. V Ostravě jsem dosud nebyl na žádném představení, tak jsem rád alespoň za záznam, ale bohužel pro mě hodně slabé.
(zadáno: 22.1.2018)
Procenta strhávám za málo využitou scénu - pár rekvizit mě rozhodně nemůže uspokojit, scéna je pro mě při hodnocení dost zásadní. Ale jinak jsem velmi spokojen, hru jsem kdysi četl, ale už jsem si ji příliš nepamatoval. Jsem proto rád, že jsem ji mohl vidět. Plusem rozhodně je i režie tandemu SKUTR.
(zadáno: 9.9.2017)
(zadáno: 25.9.2019)
(zadáno: 4.1.2021)
(viděno na letní scéně Kalicha pod Žižkovskou věží v létě 2020)
(zadáno: 23.9.2016)
(zadáno: 10.4.2016)
Výborné herecké výkony (vynikající Jan Teplý v titulní roli), režie Michala Langa precizní, líbil se mi světelný design. Scéna byla sice trochu minimalistická, ale celkem variabilní.
(zadáno: 15.6.2016)
(zadáno: 8.1.2015)
Tato komedie měla nahradit anglickou komedii Rodina je základ státu, kterou napsal Ray Cooney. Režie Petra Palouše byla jako vždy skvělá, stejně jako herecké výkony. První půlka mě moc nebavila; mám rád suchý anglický humor, ale když se vše stále omílá dokola a k ničemu se nedospěje, tak na přestávku přicházím značně znaveně a doufaje, že 2. část bude lepší. Tak se i stalo - situační a slovní komika mě dost pobavila. Díky 2. půlce se mé konečné hodnocení došplhalo k 30% (uvažoval jsem dlouho o 20%)
(zadáno: 4.11.2013)
(zadáno: 31.7.2014)
(zadáno: 4.11.2013)
(zadáno: 2.3.2012)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>