Studio DVA divadlo

Miro Gavran

Vše o mužích

Premiéra: 7.7.2008. Překlad: Blanka Kučerová, Blanka Fišerová. Úprava: Jana Janěková, Blanka Fišerová. Dramaturgie: Blanka Fišerová. Výprava: Viktor Polášek. Choreografie: Hana Litterová. Režie: Jana Janěková.
Upozornění: představení se v průběhu repríz pozměnilo, je částečně založeno na improvizaci herců, a může být proto výrazně delší, než je uvedeno.
2:30


Tragikomedie pro tři herce ve dvanácti rolích navazující na úspěch hry „Vše o ženách“. Čtyři odlišné pohledy na muže, na to, jak muži sami sebe vidí, za co se nestydí i stydí. Aneb jak to dopadá, když se testosteron smíchá s city a striptýzem...?
Studio DVA divadlo
Hodnocení inscenace
Redakce
65 %
Uživatelé
62 %
Hodnocení redakce
Jiří Koula 50 %
Jan Pařízek 70 %
Helena Grégrová 70 %
Jiří Landa 70 %
Termíny představení
30.1. (St) 19:00 VYPRODÁNO Přidání termínu do svého kalendáře - pouze pro přihlášené uživatele
25.4. (Čt) 19:00 VYPRODÁNO Přidání termínu do svého kalendáře - pouze pro přihlášené uživatele
26.4. (Pá) 19:00 VYPRODÁNO Přidání termínu do svého kalendáře - pouze pro přihlášené uživatele
13.5. (Po) 19:00 VYPRODÁNO Přidání termínu do svého kalendáře - pouze pro přihlášené uživatele
14.5. (Út) 19:30 vstupenky Přidání termínu do svého kalendáře - pouze pro přihlášené uživatele
(Divadlo U22)

celý program divadlarezervace vstupenekaktivovat hlídání nových termínů
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

HODNOCENÍ REDAKCE:
Jiří Koula 50 %
(zadáno: 5.1.2012, počet hodnocení: 1509)
přínosný / zajímavý komentář
(+2)
Kdysi dávno možná délka byla skutečně 1:35x, mně se však dostalo vánočního speciálu 3:15. A bavit se tři hodiny vtipy na témata hetero sex, homo sex, jak říkat penisu, plešatění a povadlé břišní svaly, na to jsem byl příliš střízlivý.

Jediná dramatická linie, která rozhodně měla šanci zaujmout, se v té záplavě testosteronového humoru tentokrát utopila.

"Teď už se tu bavíme jen my tři." (Maroš Kramár ke svým kolegům po jedné z delších než krátkých improvizací)
Jan Pařízek 70 %
(počet hodnocení: 724)
přínosný / zajímavý komentář
Hodnoceni se vztahuje k době uvedení inscenace, kdy byla hrána ve své původní délce 1:40 bez pauzy.
Helena Grégrová 70 %
(počet hodnocení: 1352)
přínosný / zajímavý komentář
Hodnocení se vztahuje k době uvedení inscenace, kdy byla hrána ve své původní délce 1:40 bez pauzy.
Jiří Landa 70 %
(počet hodnocení: 2828)
přínosný / zajímavý komentář
Hodnoceni se vztahuje k době uvedení inscenace, kdy byla hrána ve své původní délce 1:40 bez pauzy.
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ:
KarolinaK 10 %
(zadáno: 6.12.2018, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Nejhorsi divadelni predstaveni, ktere jsem kdy videla. Predstaveni se sklada s trapnych, lascivnich scenek popisujicich primitivni muze. Naprosto chude duchem i vtipem. Odesly jsme v polovine a vyuzily skvelou prazdnou kavarnu a dobre vino, abychom se vzpamatovaly. Necekala bych, ze se tomto divadle bude hrat takova trapnost s vulgarnimi vtipy urovne zaka 5.tridy. Je to poprve, co pisi recenzi, a tez poprve v tomto divadle. Velke zaklamani. 10% jen za pokus o par (ne prilis originalnich) politickych vtipu.
BloggarSumec 20 %
(zadáno: 10.11.2018, počet hodnocení: 26)
přínosný / zajímavý komentář
Viděl jsem představení po 9 letech a naprosto se změnilo. Strašný zážitek z vulgarit a oplzlostí mířených proti ženám, který se ženy smály až hýkaly, nechápu. Herecky výborný Filip Blažek a Michal Slaný, kteří jsou přesní při hraní Gavranova textu. Ovšem to co je mimo, ty "improvizace" jsou hrozné. Maroš Kramár, katastrofa, vypadává z textu, schválně se odbourává, nedrží dějovou linku. Představení je vhodné pro derniéru nebo vzít do pevných rukou režiséra a nastolit mantinely, kam lze jít. Strašné zklamání. Těch 20% je za herecké výkony Blažka a Slaného.
Katvo 90 %
(zadáno: 31.10.2018, počet hodnocení: 33)
Zuzanan1 80 %
(zadáno: 23.9.2018, počet hodnocení: 27)
přínosný / zajímavý komentář
Tohle představení zcela jistě není pro úzkoprsé maloměšťáky, nejde o nějakou psychologickou hru s ryze intelektuálními vtipy. Nicméně vidění světa z mužské strany, včetně té homosexuální je zajímavé, vtipné a dá se tam najít i hlubší myšlenka. Publikum se až na výjimky bavilo.
Pin pin 0 %
(zadáno: 1.6.2018, počet hodnocení: 23)
Vela 90 %
(zadáno: 17.4.2018, počet hodnocení: 57)
Lenkad 60 %
(zadáno: 28.2.2018, počet hodnocení: 43)
přínosný / zajímavý komentář
Velká legrace, budete se smát, pokud nejste zarytým intelektuálem. Humor je takový prvoplánový, doporučuji inscenaci v prostředí letní scény Vyšehrad.
Mimouch 30 %
(zadáno: 19.2.2018, počet hodnocení: 41)
přínosný / zajímavý komentář
Pásmo scének vhodné možná do silvestrovské estrády v "Béčkové" televizi. Jednotlivé scénky nedrží pohromadě vůbec nic. Prvoplánové vulgarity a rádoby "chlapácké" řeči stahují představení do zoufalé trapnosti. Chápu, proč takováto představení vznikají a své diváky si najdou. Ale pokud máte rádi opravdové divadlo, vyhněte se tomuto počinu Studia DVA velkým obloukem.
Mcenole@senam.cz 20 %
(zadáno: 17.2.2018, počet hodnocení: 50)
Leafeltova 90 %
(zadáno: 22.1.2018, počet hodnocení: 62)
Radekfromlsteni 60 %
(zadáno: 15.1.2018, počet hodnocení: 19)
Suzana 50 %
(zadáno: 19.10.2017, počet hodnocení: 202)
Anah 60 %
(zadáno: 11.10.2017, počet hodnocení: 142)
Falada 90 %
(zadáno: 30.9.2017, počet hodnocení: 36)
Pavlouš 30 %
(zadáno: 22.7.2017, počet hodnocení: 54)
Ferouser 50 %
(zadáno: 2.7.2017, počet hodnocení: 10)
přínosný / zajímavý komentář
Tak nějak nevím :-D
Prynychovi 100 %
(zadáno: 16.6.2017, počet hodnocení: 26)
Rudu 80 %
(zadáno: 10.6.2017, počet hodnocení: 14)
Gaspoda 20 %
(zadáno: 26.5.2017, počet hodnocení: 53)
Richard Novák 70 %
(zadáno: 17.5.2017, počet hodnocení: 107)
Vlastaa 70 %
(zadáno: 22.4.2017, počet hodnocení: 25)
Katerina.mu 70 %
(zadáno: 2.2.2017, počet hodnocení: 14)
Divita 40 %
(zadáno: 25.1.2017, počet hodnocení: 5)
Dana1 0 %
(zadáno: 7.12.2016, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Pokud se Vám bude líbit prvních deset minut, zůstaňte, budete spokojeni. Pokud ne, nečekejte na přestávku a odejděte hned. Jiné to nebude.
Vadriano 50 %
(zadáno: 6.12.2016, počet hodnocení: 22)
Janča 100 %
(zadáno: 28.10.2016, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Včera jsem videla hru poprve. Dost dobře nerozumím některým hodnocením, hledáte ve hře nějakou velkou pointu, vážnost, ...Pak si vyberte jinyho autora, divadlo a neshazujte výkony herců. Já se chtěla pobavit, zasmát a to se podařilo. Než na představení jdu, přečtu si, o čem hra je a vím co můžu čekat.Pokud jste suchar, seďte doma a zapněte telku.
Luqisek 70 %
(zadáno: 24.10.2016, počet hodnocení: 69)
Olina 10 %
(zadáno: 18.9.2016, počet hodnocení: 2)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Musela jsem si udělat registraci, abych všechny varovala. Toto představení je to nejhorší, co jsem kdy viděla. Toto nemá s divadlem nic společného. Deset procent dávám jen pro to, že DVA je krásné divadlo.
Ivtcha 0 %
(zadáno: 17.9.2016, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Absolutní dno. Sexistický, homofobní, primitivní a prvoplánový humor. Nicméně prakticky celé divadlo řvalo smíchy a nechalo se nejednou strhnout estrádnímu vytleskávání. Já si připadala, jako bych právě přiletěla z Marsu. Obzvlášť když se jeden muž z publika nechal vyhecovat natolik, že vylezl na pódium a svlékl se do trenek! Poprvé v životě jsem o přestávce odešla z divadla. Kdybychom s partnerem neseděli uprostřed řady, odešli bychom pravděpodobně už po prvních deseti minutách představení. Nic trapnějšího jsem asi nikdy neviděla. (viděno 17.9.2016)
MSpa 20 %
(zadáno: 17.9.2016, počet hodnocení: 45)
přínosný / zajímavý komentář
Zoufale blbé představení.Přehrávané karikatury (majitel baru, postavy gayů...), improvizací plných laciných vulgárních forů tolik, že dílko může pokračovat klidně ještě dvě hodiny aniž by to ublížilo scénáři...O nějakých propracovanějších, nebo trefně definovaných charakterech(ano i v komedii),nebo pointách jednotlivých scének nemluvě. Rádoby dramatická rodinná vsuvka pak působí neústrojně a samoúčelně. Nedojímá. Pokud chcete vidět kvalitní komedii o mužích, navštivte Do naha.
Jako lidová zábava pro nenáročné publikum dle reakcí obstojí.Jako divadelní hra je to umělecké dno.
Vandrak 70 %
(zadáno: 15.9.2016, počet hodnocení: 10)
Osgood 70 %
(zadáno: 14.7.2016, počet hodnocení: 67)
přínosný / zajímavý komentář
77% Pobavilo velice, leč až takové kozelce jsem smíchy nemetal. Některé improvizace jsou opravdu velmi, velmi dlouhé:-) Avšak celkově hodně vtipné včetně vulgarit, které k tomu tak nějak patří. Na letním Vyšehradě rozhodně nezklame. Každopádně, Maroš Kramár je Boh:-) a proto přidávám tradičních 7%:)
Bejdule 60 %
(zadáno: 29.6.2016, počet hodnocení: 29)
Fedorocko 70 %
(zadáno: 27.6.2016, počet hodnocení: 433)
přínosný / zajímavý komentář
Humorné představení i s dramatickou výbornou vsuvkou, viděno na letní scéně na Vyšehradě. Někdy už zbytečně dlouhé homo scénky, někdy zbytečně moc přisprostlých slov, ale když vše o mužích,tak budiž. Určitě za podívaní to stálo.
Janul. 100 %
(zadáno: 16.5.2016, počet hodnocení: 30)
přínosný / zajímavý komentář
Skvělé představení! Viděla jsem již 2x, a šla bych znovu :-)
JéHá 90 %
(zadáno: 3.5.2016, počet hodnocení: 31)
přínosný / zajímavý komentář
Pobavilo! Oddechové představení
Andy2009 70 %
(zadáno: 16.4.2016, počet hodnocení: 38)
A. Alena 70 %
(zadáno: 10.4.2016, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Skvělé oddechové představení, mohlo být ale kratší, výborné herecké výkony a představení by slušelo méně vulgarit, které se zbytečně opakují za každou cenu, a méně improvizace.
Rybitvi 70 %
(zadáno: 10.4.2016, počet hodnocení: 61)
Janajel 80 %
(zadáno: 9.4.2016, počet hodnocení: 10)
přínosný / zajímavý komentář
Včera jsem měla možnost shlédnou tuto divadelní komedii a musím říci, že jsem se tak dlouho srdečně nezasmála. Herecké výkony všech tří byly perfektní a večer jsme si užili maximálně. Klobouk dolů!
Terez 50 %
(zadáno: 1.4.2016, počet hodnocení: 81)
Plšík 70 %
(zadáno: 29.3.2016, počet hodnocení: 349)
Rehy 70 %
(zadáno: 15.2.2016, počet hodnocení: 10)
Lenkakebulka 80 %
(zadáno: 2.2.2016, počet hodnocení: 45)
Verunka 60 %
(zadáno: 28.1.2016, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Na představení jsem vzala své dvě maminky. Všechny jsme se bavily, a to hlavně v první polovině představení. Jakmile hra překročila 2 hodiny a bleskovým tempem přibývalo trapných a nicneříkajících scén doprovázených neopodstatněnými záchvaty smíchu herců, kteří, jako by si tím pouze dokazovali, "jak jsou skvělí a dav je miluje", začala jsem se nudit. Herecké výkony byly vynikající, jen Kramárovi bylo špatně rozumět (mluvil potichu a to jsme seděly v 6. řadě). Trapně vynucovaný smích typu "teď jsem úúúplně zapomněl text, budeme improvizovat" kazil celou hru a udělal z ní nekonečnou grotesku.
Tomass 90 %
(zadáno: 3.1.2016, počet hodnocení: 49)
přínosný / zajímavý komentář
Vtipné, pobavíte se.
Quite-quiet 80 %
(zadáno: 26.12.2015, počet hodnocení: 16)
přínosný / zajímavý komentář
Vulgární, ale kdo říká, že je to špatně. Výborná inscenace.
Lukrecie 80 %
(zadáno: 29.10.2015, počet hodnocení: 43)
Mimka 100 %
(zadáno: 5.10.2015, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Vřelé doporučuji,šli jsme si odpočinout a pobavit se a naše přání bylo nadmíru splněno.Skvělé výkony všech tří hercu,kdy chvílema není jasný jestli improvizují nebo opravdu hrají.Asi nejlepší jsou přechody z scény,kdy všichni brečí smíchy do scény(táta a dva syny)kdy máte co dělat,aby ste udrželi oko suché.Přes 3hodiny zábavy a smíchu.Kdybych chtěla klasiku tak si vyberu balet nebo operu,ja se ale chtěla bavit.Děkujeme
Martinka 100 %
(zadáno: 27.9.2015, počet hodnocení: 2)
přínosný / zajímavý komentář
Dobrý den, představení Vše o mužích jsem měla.možnost vidět mnohokrát, teď v listopadu na něj.půjdu po sedmé! ;-) To myslím vypovídá o všem.. :-) Výkony Filipa, Michala i Marose jsou úžasný. Všem toto krásné představení doporučuji.
Sonia.mor 30 %
(zadáno: 26.9.2015, počet hodnocení: 10)
přínosný / zajímavý komentář
Přisprostlé, vulgární, prvoplánové, místy za hranicí (nejen vkusu). Ale dav se bavil...
Noc17 40 %
(zadáno: 13.8.2015, počet hodnocení: 23)
přínosný / zajímavý komentář
Představení jsem viděla dvakrát poprvé před zhruba 4 lety - tehdy se mi líbilo, vyváženost humoru a smutku, dobře zahrané , mělo spád, škoda, že jsem jej nemohla hodnotit již tehdy - tedy škoda pro divadlo a herce - nebo štěstí ..kdybych ho tehdy neviděla dnes bych opravdu 40% nemohla dát.
Improvizace skutečně v tomto případě.... nepřidá, z dobře napsané hry se stává řachanda pro autobusové zájezdy divaček novy z Horní Dolní.
Méně je někdy více a v tomto případě to platí dvojnásob.
Czerwa 60 %
(zadáno: 12.8.2015, počet hodnocení: 30)
přínosný / zajímavý komentář
Místy možná plytké a vulgární, nicméně vcelku vtipné a je v tom navíc určitě aspoň kousek pravdy. Oceňuji i herecké výkony.
Martin21 10 %
(zadáno: 17.7.2015, počet hodnocení: 301)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Trapné... Nic víc k tomu snad nelze dodat.
Teejay 50 %
(zadáno: 7.7.2015, počet hodnocení: 59)
přínosný / zajímavý komentář
Tak sprosté, až dobré. Nejde o hluboké drama, není možné očekávat katarzi, prostě je třeba si na tři hodiny zvyknout na hospodskou mluvu. Oddechovka k zasmátí a nic víc od toho nečekejme. Improvizace víc než dost, na tomto konkrétním představení se povedla.
EsPrg 70 %
(zadáno: 28.6.2015, počet hodnocení: 28)
Rumitci 100 %
(zadáno: 26.6.2015, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Po dlouhé době jsem se náramně pobavila. Humor byl jednoduchý, příjemný, vtipný. Nic vulgárního tam nebylo. MOC se mi představení líbilo, všichni herci byli skvělí. Z reakce obecenstva bylo zřejmé, že se to všem líbilo. Za mě 100% a doporučuji. A děkuji za skvělý večer plný smíchu!
Marketap 100 %
(zadáno: 14.6.2015, počet hodnocení: 29)
Aei 10 %
(zadáno: 8.6.2015, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Již po pěti minutách jsem měla chuť odejít. Přetrpěla jsem do konce kvůli pocitu slušnosti k mému doprovodu. Nebylo čemu se smát. Pravda, zbytek sálu řičel nadšením, takže divná jsem asi já :) z mého pohledu laciné, trapné, nejohranější vtipy, "humor" založený na svlékání, vulgaritě, primitivnosti. Ohraná témata aneb čur..., kozy, teplouši etc. Obsah hry velmi slabý, výkony herců špatné nebyly, ale jejich časté záchvaty smíchu sami ze sebe, jak jsou "vtipní", mně legrační nepřipadaly. Škoda, na představení jsem se těšila, ale vůbec mi nesedlo.
Barka 30 %
(zadáno: 31.5.2015, počet hodnocení: 174)
přínosný / zajímavý komentář
Nekonečně dlouhé pásmo trapně dvojsmyslných a prvoplánově sprostých vtípků. Vydržela jsem první půlku, druhou už jsem si dala jen z odposlechu. Opravdu je tohle "vše" co se dá o mužích říct? Tak to teda pěkně děkuju, ztratila jsem poslední iluze. 30% dávám za jediný zajímavý příběh - otec - syn - syn, který jediný nespočíval v trapném vtipkování, ale v řešení zajímavého rodinného konfliktu, kde herci konečně mohli ukázat, že něco umí. Bohužel mezi tím ulepkaným zbytkem zcela zanikl. Smutný fakt je, že kromě mě celé divadlo hýkalo blahem, ať žije český divácký (ne)vkus.
Sendy 80 %
(zadáno: 7.5.2015, počet hodnocení: 144)
Lenka10 80 %
(zadáno: 7.5.2015, počet hodnocení: 94)
přínosný / zajímavý komentář
85%
Sluha 0 %
(zadáno: 16.4.2015, počet hodnocení: 142)
Lucianna 70 %
(zadáno: 22.3.2015, počet hodnocení: 39)
přínosný / zajímavý komentář
65% Jednoduchá oddechová hra, herci dobří, ale představení by mohlo být kratší
Lenkajor 60 %
(zadáno: 11.3.2015, počet hodnocení: 6)
přínosný / zajímavý komentář
Herci tlačí na pilu, hrané odbourání se (na to jsem alergická). Epizody svižné, herci vypadjaí, že si představení hodně úžívají, ale hlubší smysl chybí, sexuální tématika přebývá. Lidi ale skupují lístky po desítkách, na představení hýkají smíchy a ještě sto let se po foyer ponese, že nic tak dobrýho se tam ještě něhrálo. Komerz vládne světu....
Tarbík 50 %
(zadáno: 3.3.2015, počet hodnocení: 83)
MartinaSyd 10 %
(zadáno: 17.1.2015, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
KATASTROFA! Prizemni, laciny humor... Blazek, Slany - herecke vykony dobre, Kramar priserny! Chce cyt vtipny za kazdou cenu, je trapny! Vyhozenych 1000.- za 2 vstupenky! Mel by si zajit na hru Caveman, Honza Holik, aby videl, jak se ma hrat poradne divadlo a nedelat ze seba saska, predvadet se a v jednom kuse delat, jak se musi smat a nemuze z toho, jak je silene vtipny ani mluvit... HRUUUUZA! Nerikam to proto, ze mam neco proti nemu, ze je to slovensky herec. Sama jsem Slovenka. Chtela jsem odejit v prubehu vystoupeni, ale jelikoz to byl vanocni darek pro pritele, musela jsem trpet do konce..
Hajek O. 20 %
(zadáno: 2.12.2014, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Asi je muj pohled vyrazne odlisny od majority, ktera se bavila, ale cele mi to prislo jako ukazkovy, hospodsky low humor, ktery je misty bezduvodne vulgarni a nic neprinasejici, nikam nesmerujici, nic nerikajici. Jestli ma plytky humor definici, pak je to Vse o muzich. Po pulce jsme odesli a jedine, co me mrzelo, ze jsem neodesel drive. Doopravdy nechapu, jak moc jsem se mohl nebavit, kdyz kolem mne vsichni rvali smichy. Pripadal jsem si jak na jine planete. A to se nepovazuju za puritana ci konzervativce. Ale tohle bylo doopravdy moc. Za gej scenku pridavam 10%, tu panove vystihli.
Ifka 10 %
(zadáno: 8.11.2014, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
O přestávce jsme s dcerou představení opustily, tak hloupou a vulgární estrádu jsem ještě nezažila. Je to obraz morálního úpadku napříč celou společností. Od prezidenta až po divadlo.
Radunka 90 %
(zadáno: 24.10.2014, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Vzala jsem do divadla obě maminky a všechny tři jsme se skvěle bavily.Myslím, že představení si užijí více ženy. Páni herci jsou výborní a jejich improvizace nás moc bavily a bylo opravdu vidět, že to baví i je. Představení nám skvěle sedlo a i když bylo delší, tak uteklo jako voda.
Skvěle pánové !
Etfu 80 %
(zadáno: 16.10.2014, počet hodnocení: 59)
Fugasek 10 %
(zadáno: 15.10.2014, počet hodnocení: 6)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Jedním slovem strašný! A lidi v hledišti se smějou? Nechápu. Představení plné oplzlostí, vulgarit. To tak hrát někde jako ochotnické představení ve 4.cenové s flaškou rumu v ruce! Vydržet přidanej vlastní humor Kramára, který se mu neustále z Blažkem směje a předvádějí, jak jsou sami sebou odrovnaní, byl pro mě nadlidský výkon. Pokleslá zábava, ani kabaretem to nemohu nazvat.
Jana Jandova 90 %
(zadáno: 15.10.2014, počet hodnocení: 16)
Karel Dvořák 70 %
(zadáno: 22.6.2014, počet hodnocení: 3)
Verapi 70 %
(zadáno: 3.6.2014, počet hodnocení: 81)
Marcela 70 %
(zadáno: 30.4.2014, počet hodnocení: 389)
Antinovak 30 %
(zadáno: 2.3.2014, počet hodnocení: 10)
přínosný / zajímavý komentář
Ach jo....
Adele 60 %
(zadáno: 21.1.2014, počet hodnocení: 46)
přínosný / zajímavý komentář
Kramár s Blažkem byli vtipní, občas trochu vulgarní, ale dá se. Své kouzlo má i Vyšehrad, kde se představení konalo.
Atribut 40 %
(zadáno: 9.1.2014, počet hodnocení: 75)
přínosný / zajímavý komentář
hra vse o zenach je lip napsana ale vse o muzich taky neni nejhorsi. poprve jsem to videl na vysehrade kratce po premiere a docela se mi to libilo. podruhy jsem to videl za tri roky a zhrozil jsem se co se s tim stalo. puvodne hodina a pul bez prestavky se rozrostla na tri s prestavkou. kramar pridaval improvizaci a strhnul k tomu i blazka se slanym. lidi se smali ale pribehy se ztraceli. toto by melo byt prezentovany jako novy titul, s puvodni hrou to nema nic spolecnyho. vysledny procenta jsou prumerem puvodnich 60 a pozdejsich 20.
Dianavanova 90 %
(zadáno: 4.12.2013, počet hodnocení: 44)
Skubalova 70 %
(zadáno: 19.11.2013, počet hodnocení: 56)
přínosný / zajímavý komentář
vtipné
Salisbury 90 %
(zadáno: 21.10.2013, počet hodnocení: 109)
Kytina 60 %
(zadáno: 9.5.2013, počet hodnocení: 160)
PetiRe 50 %
(zadáno: 6.5.2013, počet hodnocení: 43)
Quena 20 %
(zadáno: 19.2.2013, počet hodnocení: 4)
přínosný / zajímavý komentář
Trapné, podbízivé, hloupé a neskutečně dlouhé.
Kalachr 90 %
(zadáno: 12.2.2013, počet hodnocení: 12)
Tripper10 30 %
(zadáno: 25.1.2013, počet hodnocení: 2)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Tato hra byla pro nás velkým zklamáním. Čiší z ní snaha zaujmout široké spektrum obyčejných lidí, jednoduchý humor, primitivní a prvoplánovitá témata (pořád sex, kozy a péra), příležitost doslova vyřechtat se za podpory okolního davu. Trochu úroveň a nápad měly scénky s důchodci a gayi, ale i ty se později příliš natahovaly a sklouzávaly do oplzlostí a trapných dvojsmyslů. Také nám nevyhovovaly příliš dlouhé improvizace. Použití sprostých slov pak bylo předem dané, stejně jako předvídatelnost scének. To vše doplňovala častá nesrozumitelnost herců. Člověku je pak líto vynaložených peněz a času.
Mau 80 %
(zadáno: 23.1.2013, počet hodnocení: 81)
Poristm 70 %
(zadáno: 17.12.2012, počet hodnocení: 84)
Silv-ii 100 %
(zadáno: 13.12.2012, počet hodnocení: 4)
Sofie 50 %
(zadáno: 28.11.2012, počet hodnocení: 30)
přínosný / zajímavý komentář
První hodina fajn, pánové hráli se zápalem, hlavně stařečkové z domova důchodců byli perfektní. Druhá a třetí (!) hodina už jen utrpení. Jestli tohle bylo všechno o mužích, tak je to smutné - dokola vtipy o sexu, svalech, ženách, nesmí samozřejmě chybět homosexuál... Z příběhu o otci a dvou synech patos vyloženě stříkal.
Bišu 70 %
(zadáno: 26.8.2012, počet hodnocení: 165)
přínosný / zajímavý komentář
Většinou mi tento druh humoru nepřipadá příliš veselý, ale tentokrát jsem se překvapivě hodně nasmála. Herci na jevišti se vysloveně dobře bavili a dobrá nálada zřejmě přeskočila i do hlediště. Taková míra improvizace asi není vůbec jednoduchá a Maroš Kramár s Filipem Blažkem jsou opravdu sympaťáci, schopni udělat si legraci hlavně sami ze sebe. Text byl v tomto případě evidentně nepodstatný.
ZdenkaV 30 %
(zadáno: 8.8.2012, počet hodnocení: 11)
přínosný / zajímavý komentář
Velké zklamání. Od doporučovaného představení na Vyšehradě jsem čekala mnohem víc. Přes vulgaritu a improvizaci (která byla ale na celém představení nakonec to nejlepší) mi úplně uniklo, o čem to celé mělo být. Nepovažuji se za intelektuálku ani puritánku, ale s láskou jsem vzpomínala na "usedlého" Cavemana a v polovině poprvé v životě přemýšlela, jestli nemám z divadla raději odejít. Mladý pár sedící přede mnou to udělal.
Kateřina Stejskalová 90 %
(zadáno: 20.6.2012, počet hodnocení: 43)
přínosný / zajímavý komentář
Hra pro muže, kteří jsou odvážní a přijdou se podívat na představení, které všechny v hledišti baví na jejich účet.
Hra pro ženy, které vědí, že muže nejde nic jiného, než bezmezně milovat. Mně se hra strefila do momentální pohodové nálady toho večera, takže dávám tolik procent kolik dává, ale věřím, že někdo náladu na toto téma mít nemusí... :-)
Onsteri 80 %
(zadáno: 14.5.2012, počet hodnocení: 86)
přínosný / zajímavý komentář
Výborně jsem se bavila.
LenkaSva 100 %
(zadáno: 6.4.2012, počet hodnocení: 18)
Zuzatab 80 %
(zadáno: 4.4.2012, počet hodnocení: 64)
přínosný / zajímavý komentář
Kramár, Blažek, Slaný - úžasné spojení. Bavila jsem se celé představení a bylo vidět, že se baví i sami herci. Skvělé odreagování.
Irescz 80 %
(zadáno: 11.2.2012, počet hodnocení: 43)
Irena 80 %
(zadáno: 15.1.2012, počet hodnocení: 47)
přínosný / zajímavý komentář
Moc jsme se pobavili a nasmáli. Výborné herecké výkony.
Popelka 90 %
(zadáno: 4.1.2012, počet hodnocení: 33)
přínosný / zajímavý komentář
zajímavý námět,vtipné podání a skvělé obsazení
Bacraj 70 %
(zadáno: 22.12.2011, počet hodnocení: 164)
Cukrouš 80 %
(zadáno: 4.12.2011, počet hodnocení: 12)
Zezuha 90 %
(zadáno: 26.11.2011, počet hodnocení: 36)
přínosný / zajímavý komentář
Divadlem vyvrcholila půldenní dámská jízda. Kdyby bylo před představením méně alkoholu, hodnocení by to zřejmě výrazně snížilo. Bavily jsme se ale báječně.
Vetinari 60 %
(zadáno: 15.11.2011, počet hodnocení: 11)
Simona 70 %
(zadáno: 5.11.2011, počet hodnocení: 54)
V.morava 70 %
(zadáno: 4.10.2011, počet hodnocení: 517)
Síma 50 %
(zadáno: 6.8.2011, počet hodnocení: 115)
Čiko 70 %
(zadáno: 28.3.2011, počet hodnocení: 592)
Kačka 60 %
(zadáno: 15.2.2011, počet hodnocení: 12)
přínosný / zajímavý komentář
Maroš Kramár je výborný - řekla bych, že celé představení "táhne". Ale celkově mi představení připadalo poměrně plytké (až výbornou vážnější část otce a synů), se spoustou laciných vtipů a poměrně vulgární.
Dr.mvdr 70 %
(zadáno: 6.2.2011, počet hodnocení: 78)
Qtina 80 %
(zadáno: 5.2.2011, počet hodnocení: 35)
přínosný / zajímavý komentář
V humorných částech se člověk opravdu skvěle pobaví, navíc na Vyšehradě to má svojí osobitou atmosféru. Vážné části mi přišly trochu slabší.
Bobeš 100 %
(zadáno: 26.1.2011, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
úžasné představení 24.1. v Litvínově nejde jinak než 100%
Bfm 90 %
(zadáno: 1.9.2010, počet hodnocení: 26)
přínosný / zajímavý komentář
Podle mého názoru perfektní představení s excelentím výkonem Maroše Kramára skvěle sekundované od českých herců. Stejně tak, jak tomu bylo v případě předchozího představení Vše o ženách, velmi velká část je čistá improvizace všech představitelů, ke které je jim dán velký prostor. Použitý humor je opravdu trochu "jednoduchý", na rozdíl od nováckých show má však evidentní cíl a vhodně rozšiřuje daný text. Tragická linie hry je značně oslabená, ale stále skvěle zahraná, takže snad jen tragikomedií bych to příliš nenazval.
Dagmar 70 %
(počet hodnocení: 59)
přínosný / zajímavý komentář
Vtipná oddechovka.
Pkaska 60 %
(počet hodnocení: 63)
B 30 %
(počet hodnocení: 35)
přínosný / zajímavý komentář
(+2)
Jestli jste fanoušci nováckejch estrád, tohle vás asi rozseká...
ale jestli máte rádi divadlo, radši se tomu vyhněte bezpečnym obloukem.

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.