Hudební divadlo Karlín

Jesus Christ Superstar

Premiéra: 11.11.2010 | 2:15
Legendární rocková opera vyprávějící o posledních dnech Ježíše Krista od jeho příchodu do Jeruzaléma až po jeho ukřižování.
Hudební divadlo Karlín
Hodnocení inscenace
Redakce
61 %
Uživatelé
74 %
741371000
Chci vidět - přidat do seznamu
Termíny představení
22.4.So15:00 vstupenky
22.4.So19:00 vstupenky
23.4.Ne15:00 vstupenky
10.5.St19:00 vstupenky
11.5.Čt19:00 vstupenky

Volby

Hodnocení (144)

HODNOCENÍ REDAKCE
Pavla Haflantová  60 %
9.10.2017 | 350 hodnocení
+ souhlasím
5.10. byl asi smolný termín pro představení. Kamil Střihavka měl problémy s hlasivkami, J. Toužimskému nebylo skoro nic rozumět a ani Noida jsem se nedočkala - i když měl být, nakonec hrál Piláta P. Polák (naprosto v pořádku, ale holt mám své preference).
Nad tím vším vysoce čněla bezchybná B. Basiková, ale pro celkový dojem to je trochu málo.
Iva Bryndová  40 %
5.10.2013 | 377 hodnocení
+ souhlasím
Jednoznačně absolutní zklamání.
Zvuk mizerný, výprava i režijní nastudování jen barevné povrchní pozlátko bez jakékoli hloubky. Výkony mizerné (Střihavka velmi slabý odvar dřívějších kvalit; Noid, který byl půlku představení mimo; nezajímaví Korn a Basiková; Polák...) - a to jak pěvecké, tak herecké (herectví tam snad ani nebylo).
Dokonalá hudba a texty a pár povedených scén toho moc nezachrání...
Jiří Koula  60 %
21.9.2012 | 1598 hodnocení
+ souhlasím
Vzpomínám si, jak mě kdysi zasáhl film... Současné nastudování v Karlíně je jeho odraz přes několik zrcadel, sice je pořád vidět, že "to tam je", ale je to z většiny zásluhou originálu, inscenace jako zesilovač nefunguje, spíše naopak.
Pavel Širmer  60 %
13.12.2010 | 1846 hodnocení
+ souhlasím
Nové pražské provedení rockové opery bylo zdařilé především po hudební stránce. Nejnáročnější píseň zazpíval K. Střihavka jedinečně (v Čechách možná nemá konkurenci), ale po zbytek představení neprojevil takové nasazení. Nadšen jsem byl z výstupů B. Basikové. Spokojen jsem byl s J. Toužimským, J. Kornem či V. Bártou (v menší roli Piláta). Obávám se, že v jiných alternacích bude dojem slabší. Samotná inscenace průměrná. Režisér se příliš soustředil na vnější efekt, domyšlené akce a náročná dekorace spíše dílu ublížily. Problematická koncepce přispěla k celkově spíše chladnému vyznění.
Jan Pařízek  80 %
2.12.2010 | 829 hodnocení
+ souhlasím
Viděno 1.12.2010. Ježíš - Střihavka, Jidáš - Toužimský, Marie - Basiková.
Dle mě rozhodně povedené představení. Střihavka zpíval výborně (tak jako on zahrady getsemanské zazpívá jen málokdo). Basiková též vynikající. Toužimský určitě dobrej, ale já už mám toho Jidáše asi až moc spojeného s Danem Bártou...:-/ Pilát Noid Bárta podal dobrý výkon, ale Korn jako Herodes je opravdu slabší. Scéna slušná, zvláště ukřižování mělo atmosféru. Celkově to nebylo dokonalé na 100 %, ale i tak stále velmi dobré!
Michal Novák  60 %
14.11.2010 | 1103 hodnocení
+ souhlasím
Bohužel inscenace je režijně taková sterilní, bez jasné koncepce, místy "americky" kýčovitá. Z Noida mě bolely uši, zato Kamil Střihavka a Bára Basiková jak za starých časů. Plnokrevné nazvučení a svícení super. (více v článku na blogu)
Jiří Landa  50 %
7.11.2010 | 2946 hodnocení
Helena Grégrová  50 %
7.11.2010 | 1526 hodnocení
Johana Hovorková  90 %
28.5.2013 | 87 hodnocení
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ
Kavěna  10 %
14.6.2022 | 6 hodnocení
+ souhlasím
Měla jsem velké očekávání, ale velice mě to zklamalo, dokonce tak že jsem v polovině chtěla odejít což se mi už dlouho nestalo. Ozvučení naprosto hrozné, výkony herců tragické, stejně tak jako pěvecké výkony. 10% dávám za povedené kostýmy a scénu.
Poulet  60 %
21.12.2021 | 30 hodnocení
+ souhlasím
Nebylo to špatný, ale měla jsem trochu problém s Noidem jako Ježíšem. Ne kvůli tetování nebo účesu, ale protože ta role jde tolik proti jeho image. Na Ježíše mi přišel málo pokornej, málo lidumilnej, prostě málo chudák :-D, dovedu si ale představit, že jako Jidáš musel být skvělej - zpíval výborně, ostatně jako všichni (Roman Tomeš, Eva Burešová).
Jamos  80 %
13.9.2020 | 21 hodnocení
+ souhlasím
Vyborny Noid, dokonala Dasha. Srdcovka.
Žíža  60 %
2.12.2019 | 69 hodnocení
+ souhlasím
Tak nějak směs pocitů. Pokud bych měl přihlédnout k minulý letům - zoufalý výkon Střihavky, který pro tuto (a i jiné) roli již dávno nemá hlas. Nyní ale výborný krok - Noid je v roli Ježíše opravdu výrazně lepší. K tomu Roman Tomeš, který se svým Jidášem přesídlil i do Prahy a je excelentní. Překvapivě pro nás i v pohodě Bára Basiková (přeci jen v jiných muzikálech nás již x-krát silně zklamala). Vcelku sice trochu plošší, ale stejně se nakonec vždy rádi vracíme.
Editace: Měli jsme opět Basikovou a pokles jejího výkonu byl tak prudký, že musím ubrat 10 bodů (omluva ostatním)
Frankovka  50 %
3.11.2019 | 247 hodnocení
+ souhlasím
Muzikál bez emocí.
Jen to ozvučení bylo opravdová tragédie.
Studentice  50 %
30.10.2019 | 71 hodnocení
+ souhlasím
Bohužel se mi tento muzikál nelíbil. Představení bylo neskutečně přezvučené, zvuk nám rval uši. Václav Noid Bárta se na roli Ježíše nehodil (souhlasím s ostatními komentáři o zakrytí tetování a paruce) a Roman Tomeš byl v roli Jidáše strašný, nebylo mu rozumět jediného slova. Chválím výkon Báry Basikové a živý orchestr.
Dingo  100 %
30.10.2019 | 20 hodnocení
+ souhlasím
Naprosto výborné představení, dílem samotným počínaje (výborná hudba i naprosto skvělé české přebásnění) až po dobré provedení v HDK. Efektivní scéna, skvělý živý orchestr, který představení dodává správnou rockovou atmosféru a výborné herecké obsazení (Noid, Tomeš, Basiková, Polák, Josef). Bohužel mě trochu zklamal program k představení, jelikož není ani zdaleka aktuální (mnoho zpěváků zde zcela chybí - Tomeš, Josef a naopak velký prostor je zde věnován Kamilu Střihavkovi, který v představení již nějakou dobu neúčinkuje), ale to je pouze malá vada na kráse, jinak fenomenálního představení.
CouldWeStartAgainPlease  80 %
14.10.2019 | 13 hodnocení
+ souhlasím
Není pochyb o tom, že Ježíš je jeden z nejlepších muzikálů (rockových oper) všech dob. V Karlíně se ho zhostili se ctí a inscenace je velmi zdařilá, i když už atmosféry, jaká byla v divadle Spirála, nemůže dosáhnout. Do role Ježíše naskočila natrvalo Václav Noid Bárta, pěvecky skvělý, jen bych volila paruku a zakryté tetování vzhledem k ustálené představě podoby Ježíše. Dana Bártu jako Jidáše u nás asi už nikdo nepřekoná, Jan Toužimský je však v roli lepší, než M. Skořepa. Nejlepší Máří Magdalénou vždy byla a je Bára Basiková. Stále ji hraje a její výkon dodnes stojí za vidění.
RaB  70 %
21.5.2019 | 265 hodnocení
+ souhlasím
Fantastický Noid, výborná Dasha.
Bára Basiková se mi jako Magdalena prostě nelíbí (typově ani hlasově - alternovat se s Dashou je sakra těžké). Toužimský i Tomeš je dobře doplňují.
Své sólo s nadsázkou zvládá i Ondřej Brzobohatý (alt. Korn - to už je slabší ale stejně dobré). Nastudování je hodně klasické, ale dobré.
Lukrecie  70 %
19.5.2019 | 73 hodnocení
+ souhlasím
Výborný Noid Bárta, Bára Basiková, excelentní a velmi vtipný Ondra Brzobohatý pěvecky a herecky i Seidl (Kaifáš) a Štágr (Annáš)
Jinak ale obléct Héroda jako teplouše, časté taneční sexuální kreace, trochu přehnané k tématu hry, pak je z toho galimatiáš.....
dost lituju, že jsem tenkrát neviděla původní Jesus Christ Superstar :(.
Za mě rozpaky a kontroverze, i když pěvecky a herecky skvěle a nádherné a očividně nákladné kulisy.
Radka@  90 %
19.5.2019 | 9 hodnocení
+ souhlasím
Jesus Christ Superstar je moje srdcovka. Texty znám nazpaměť z původního nastudování ve Spirále a naposlouchaného Střihavku a spol. (z CD). Na představení jsem se konečně dostala doslova po 20 letech. Do Karlína jsem šla opravdu s obavami jak obstojí jiní interpreti a ... asi budu muset jít ještě jednou. Strašně se mi to líbilo, strašně. Byla jsem včera večer 18.5.2019. Pan Noid Bárta, Basiková.... Hudba je skvostná, takže už jen záleží jak se toho kdo ujme. Nečekala jsem to. Tleskám.
(Dcera, úplně neznalá libreta by ovšem ocenila, kdyby ty titulky mohly být i v češtině, no)
Mikr  90 %
17.5.2019 | 12 hodnocení
+ souhlasím
Noid, Skořepa, Dasha, Korn
Dave164  70 %
25.3.2019 | 24 hodnocení
+ souhlasím
Excelentní výkon Václava Noid Bárty a Báry Basikové, jako celek mě muzikál příliš neoslovil.
Kuba2  60 %
23.3.2019 | 15 hodnocení
+ souhlasím
Jesus Christ Superstar neměl napětí a šťávu. Střihavka zpívá skvěle a ostatní mu obratně sekundují, ale to je jediné větší pozitivum co mohu napsat. Jinak je celá hra průměrná a nenabízí nic nového. Pokud jste viděli film, tak nemá smysl na toto představení chodit do divadla.
Ivulin  50 %
9.3.2019 | 43 hodnocení
+ souhlasím
Noid jako Ježíš
Jana Krátká  100 %
18.2.2019 | 22 hodnocení
+ souhlasím
Moje srdeční záležitost, je pravda, že jsem to viděla 2x se Střihavkou a myslím, ze jeho Ježíše nikdo nepřekoná ...
Eliskas  80 %
23.1.2019 | 36 hodnocení
+ souhlasím
Viděla jsem 3x. se Střihavkou je to plných 80 %, s jakýkoli jiným hlavním protagonistou ale procenta klesají. Bohužel. Nicméně poslední má návštěva, kdy v hlavní roli byl Noid a já čekala totální propadák, mě nakonec mile překvapila. Nebylo to až tak strašný, jak jsem čekala..
2mig1  100 %
9.12.2018 | 25 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Pro mě vrchol muzikálového žánru. Nezažil jsem kultovní inscenaci ve Spirále, takže nejsem ovlivněn její slávou. Karlínské nastudování zapůsobí výpravou a dechberoucím efektem v závěru představení. Ač je Kamil Střihavka s rolí Ježíše spojen už asi navždy a mám ho rád, musím přiznat, že hlasově už na tom není nejlépe je lepší si v roli Ježíše vychutnat Vaška Bártu. V kombinaci s Janem Toužimským se jedná o pořádnou jízdu.
Marketa.ziva  60 %
14.10.2018 | 15 hodnocení
+ souhlasím
Původní představení ve Spirále jsem viděla několikrát, tohle mě trochu zklamalo, ale pořád je to Webber.
FrantaJ  80 %
28.3.2018 | 8 hodnocení
+ souhlasím
Fantastický muzikál.
Troska  60 %
15.3.2018 | 31 hodnocení
+ souhlasím
Ve Spirále s Danem Bártou byl Jesus na úplně jiné úrovni, ale stále je ta hudba naprosto jedinečná. Bohužel co se týká tohoto provedení, tak nějak mi to přišlo celkově málo.
Lenkad  90 %
28.2.2018 | 61 hodnocení
+ souhlasím
Nevěřila bych, že to Noid zvládne, ale je skvělý. Představení jsem viděla v 90. letech v Pyramidě a teď dvakrát v Karlíně a zážitek to byl stále stejný, Karlín má určitě nápaditější scénu.
Jan456  90 %
9.10.2017 | 210 hodnocení
+ souhlasím
Ano, ve Spirále jsem byl častokrát, viděl jsem "naši" brněnskou verzi a zajímala mě i nová Karlínská. Aha,dozvídám se, že bude hrát M.Skořepa.Začíná se mi objevovat kopřivka...Usedám v Karlíně a dvě hodiny ani nedýchám.Tak skvělě sehraný orchestr jsem v JCS snad ještě neslyšel,tak promakanou režii jsem ještě taky neviděl.A M. Skořepa? Kde jsou ty jeho neúnosné falzety? Byl dokonalý. A J. Toužimský? Ten snad ještě lepší.B.Basikovou jsem rád, že jsem ji viděl z nostalgie,ale měla image spíš tety Ježíše,ovšem s krásným hlasem.Spirála je Spirála,ale toto je bomba. A JCS v Brně? Jen chudý příbuzný.
DivadelniFan  60 %
9.10.2017 | 278 hodnocení
+ souhlasím
Můj šálek kávy to není. Režijně mi tato inscenace přišla dost slaboučká. Perfektní herecký i pěvecký výkon zaskakujícího Michala Skořepy, velmi dobrý byl Jan Toužimský, "legenda" Bára Basiková působila na jevišti mile, pěvecký výkon standardně velmi slušný. Menší zklamání nastalo při scéně Jiřího Korna, u kterého nejsem zvyklý na tak slabý výkon. Příjemnou barvou hlasu zaujal Jiří Mach.
HonzaB  60 %
16.7.2017 | 14 hodnocení
+ souhlasím
V porovnání s původní verzí z 90 let o menší zážitek. Jak z hlediska ztvárnění tak i pěveckých výkonů. Možná tomu tak bylo i proto, že chyběl Kamil Střihavka.
Vlastaa  90 %
22.4.2017 | 25 hodnocení
+ souhlasím
Pro mne muzikál č.1. Ztvárnění ve Spirále bylo působivější a herecké výkony excelentnější, ale i v podání HD v Karlíně podle mého názoru tento muzikál převyšuje ostatní.
Jan Bohutinsky  80 %
21.3.2017 | 31 hodnocení
+ souhlasím
Milý návrat po letech :-)
Verca M.  100 %
28.1.2017 | 7 hodnocení
+ souhlasím
Miluju tento muzikál, výkony pana Střihavky a Noida jsou excelentní, celá scéna provedená v divadle Karlín je velice pěkně vytvořena.
Tereza64  100 %
20.12.2016 | 15 hodnocení
+ souhlasím
Absolutně nejlepší muzikál. Skvělá hudba, skvělé obsazení, choreografie,...
Ala  90 %
10.11.2016 | 153 hodnocení
+ souhlasím
Vynikající výkony prakticky všech sólistů i skvělý sbor. Pro mě překvapivě výborný Noid v roli Ježíše. Vůbec jsem nevěděla, jak dobře umí ječet :-). Skvělý Michal Skořepa jako Jidáš. Eva Burešová jako Máří mi taky udělala velkou radost. A z dalších rolí zmíním např. moc hezké výkony Ondřeje Brzobohatého (Herodes), Peťo Strenáčika (Šimon Zélótes) nebo Jaromíra Holuba (Šimon Petr).
Tomkom  50 %
13.6.2016 | 81 hodnocení
+ souhlasím
Bohužel zážitek ze Spirály vede....
Janul.  90 %
16.5.2016 | 41 hodnocení
+ souhlasím
Moc pěkné, úžasné výkony, nejlepší ovšem NOID!
Tomass  100 %
10.5.2015 | 49 hodnocení
+ souhlasím
Klasika. Jesus s Kamilem je nepopsatelný. Dasha jako Máří skvělá!
Anchy  80 %
9.11.2014 | 28 hodnocení
+ souhlasím
Pěvecký koncert Kamila Střihavky :)
Ondonoriko  50 %
30.5.2014 | 18 hodnocení
+ souhlasím
čekala jsem víc. Nějak se to nehodí do toho načančaného sálu.
Vladimír10  90 %
3.4.2014 | 512 hodnocení
+ souhlasím
Rocková opera, ve které se pouze zpívá a činohra hraje až druhé housle, byla možná pro mnoho mladých komerčně zhýčkaných diváků nečekaným problémem. Karlínské divadlo však konečně předvedlo inscenaci na úrovni, za kterou by se nemusela stydět žádná ze světových hudebních scén. Ve srovnání s Aidou od téhož režiséra vyhrává Jesus na plné čáře. Živý orchestr byl bohužel přesunut až za dekorace do hlubin jeviště, proto hudba následně působí tak, jako kdyby byla pouštěna ze záznamu. Mistrně jsou vymyšleny triky při smrti Jidáše a Ježíše. Suverénní výkony předvádí K. Střihavka a L. Krämer.
Misa  70 %
23.5.2013 | 81 hodnocení
+ souhlasím
Představení pro mě bylo lehkým zklamáním.Myslím,že režijně by se s tím dalo udělat zcela jistě více.První polovina byla taková vlažná,druhá polovina se mi líbila velmi a hlavně scénografické nápady - Poslední večeře,výstup Heroda a Ježíš na kříži...Kamil Střihavka už je s Ježíšem úplně srostlý,pěvecky neuvěřitelný.Bára Basiková mě v roli naopak vůbec nebavila.Pěvecky stále ok,ale na roli Máří Magdalény už se pro mě nehodí,myslím,že to mohla oživit nějaká mladá nadějná zpěvačka.Ostatní v pohodě,nikdo mě zvlášť nezaujal.Představení nejvíc oživil výstup Ondry Brzobohatého v roli Heroda.
Onsteri  30 %
12.5.2013 | 92 hodnocení
+ souhlasím
Bohužel jsem mohla porovnat výkony z tohoto muzikálu ještě s Danem Bártou. V tomto novém podání JESUS CHRIST SUPERSTAR se nemohu zbavit dojmu, že pan Střihavka a paní Basiková vyhasli a muzikál nemá žádnou šťávu.
Fedorocko  80 %
24.2.2013 | 664 hodnocení
+ souhlasím
Líbilo se moc a ikdyž jsme neměli Kamila,tak jsme odcházeli z divadla spokojeni. Nejenom neúčast Střihavky je dalším argumentem pro ještě jedno zhlédnutí tohoto muzikálu.
Hannah21  70 %
22.11.2012 | 159 hodnocení
+ souhlasím
Hudba je to dokonalá, navíc samozřejmě naživo, takže to vždycky bude zážitek. Střihavka stále výborný, ale není to, co to bývalo. Getsemany dal opět neuvěřitelně, ale ve zbytku představení se trochu držel zpátky. V. Bárta mě opět překvapil, především herecky, pěvecky je jiný než D. Bárta, ale také výborný. Dasha skvělá. Nastudování ve Spirále ale mělo ještě něco navíc, co v karlínské verzi postrádám.
Lubino  80 %
19.10.2012 | 33 hodnocení
+ souhlasím
Nářez, výborný Střihavka, velmi líbivá hudba a proto doporučuji jako startovní muzikál pro hudební analfabety. Velice lehce si tento muzikál zamilujete. Opravdu zábava od A do Z. Průserový výkon Pavla Poláka.
Jirkan  60 %
27.5.2012 | 564 hodnocení
+ souhlasím
27.5. 2012: Teda, byla to opravdu plná show. Inscenačně tak, jak si asi divák, který není každý týden v divadle, představuje. Osobně bych uvítal větší jednoduchost. Herecké a pavěcké výkony na slušné úrovni (vede Dasha). Režie se soustředí na efekt, než samotnou situaci. Problémem célé inscenace je také špatné nazvučení, až to za uši trochu tahá. Chtělo by to i rychleší práci se železnou oponou, která trochu diváky dnes mátla...
Wominick  40 %
29.4.2012 | 10 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Při pročítání recenzí jsem se rozhodl nabídnout také trochu odlišný pohled "mladší generace",z řad studentů, který mnoho z mých vrstevníků sdílí. Představení za moc nestálo (ani za ten lístek), a to co do hudebních výkonů (rock na český způsob) i co do celkového konceptu. Z pěveckých výkonů bych zmínil Báru Basikovou a Noida Bártu, kteří čněli nad ostatními (dokonce i nad Střihavkou, který působil poněkud "unaveně"). Celé představení pak vyznívalo jaksi povrchně, nepokorně a až kýčovitě... Myslím, že na některé příběhy by mnozí soudobí "umělci" neměli sahat, a pro Čechy to platí dvojnásob.
Divadelnik  40 %
21.4.2012 | 127 hodnocení
+ souhlasím
8.3.2014 - první půlka uřvaná,sborovým scénám nebylo vůbec rozumět a co nás tedy rozhořčilo,že Jidášova smrt se uskutečnila jen odchodem Bárty ze scény-žádné oběšení!!
Peetra  50 %
7.4.2012 | 158 hodnocení
+ souhlasím
Celkově bez atmosféry. Zpěváci jsou všichni skvělí (Bára Basiková ale nejlepší), ale spíš mi to připomínalo koncert než muzikál.
Honzy  70 %
11.12.2011 | 258 hodnocení
+ souhlasím
Nové uvedení Jesuse v Praze se celkově povedlo.Viděl jsem všechny hlavní alternace.Střihavka již zdaleka není to co dříve.Skořepa se při svém mladí hodně snažil.Lepší Noid než Toužimský,Basiková- Dasha obě dobré,Korn se do muzikálu nehodí,dobrý J.Mach.Výborný O.Balage.Skoda,že musel v HdK skončit!Scéna zajimavá,moderníi výrazné kostýmy pomáhají k celkovému vyznění díla.Ozvučení dobré(byly ovsem i výpadky).Nováinscenace navázala na dřívější úspěch režiséra P.Novotného.
Irescz  90 %
7.12.2011 | 43 hodnocení
+ souhlasím
Tenhle muzikál mám moc ráda. Bohužel ho mám naposlouchaný s Danem Bártou, takže mi ho Noid Bílý dost kazil, ale Kamil Střihavka byl vynikající a také přestárlá Máří byla dobrá.
Čiko  60 %
3.12.2011 | 909 hodnocení
+ souhlasím
Na poměry pražské muzikálové produkce celkem slušné. Střihavka dobrý jak pěvecky, tak herecky, unikátní je ve své malé roli Jiří Korn. Naopak průměrný pěvecky a podprůměrný herecky (neschopen vyjádřit emoce - pro všechny má jeden výraz) Václav Noid Bárta. Co se hudby týká, oceňuji žánrovou rozmanitost.
LadyFrancess  100 %
13.11.2011 | 26 hodnocení
+ souhlasím
Původní verze se mi líbila mnohem víc. A také je škoda, že Jidáše už nehraje Dan Bárta. Ale za Kamila Střihavku, při jehož podání písně V zahradě gethsemanské zažívám hudební orgasmy, a za hudbu a písně, které miluju, musím dát 100%.
Guildenstern  80 %
16.6.2011 | 373 hodnocení
+ souhlasím
nemám problém dát vysoké hodnocení představení, které si na nic nehraje, má za cíl diváka pobavit, což se mu myslím daří. obsazení se povedlo - i když byl jsem třikrát a vždy jsem měl +/- stejné :-( zrada/herodes/oběšení/ukřižování velmi působivé scény... zamrzí Polák jako Pilát, rušení představení, která nejsou vyprodána, cena šatny, programu a občerstvení a kolísavá kvalita nazvučení
Eliska3  90 %
28.4.2011 | 11 hodnocení
+ souhlasím
Moc se mi to líbilo, jen začátek byl trošku slabší, ale když se to potom rozjelo... Střihavka byl suprovej a Dasha snad ještě lepší!!!
Brouček  60 %
4.4.2011 | 81 hodnocení
+ souhlasím
Vynikající Kamil Střihavka a Bára Basiková. Noid jako Jidáš byl ale zklamáním, snížil dojem z celého představení.
Vedee  60 %
11.2.2011 | 112 hodnocení
+ souhlasím
Nijak mě to nenadchlo... Noid Bárta byl při obsazování Jidáše krokem vedle a kazil dojem z celého představení nejen tím, že mu nebylo vůbec rozumět, když zpíval, ale i velmi nepřesvědčivým hereckým výkonem (za což bohužel musím srazit pár procent)... naopak milým překvapením byl Michal Skořepa, který se role Ježíše zhostil bravurně... Dasha- vynikající, nemám slov! Jinak bohužel, jak je u komerčních muzikálů zvykem, ve výpravě, scéně i režijním pojetí efekt mnohdy převládal nad kvalitou. Viděno 10. 2. 2011.
Capulet  50 %
3.2.2011 | 9 hodnocení
+ souhlasím
Byl to můj druhý muzikál a taky, řekl bych, už poslední.
Nejsem prostě typ na tenhle žánr a nedokážu proto Jesuse ocenit ani ve své kategorii. Není to prostě pro mě.

A neměl jsem Střihavku! :-P
Xcepek  100 %
14.11.2010 | 621 hodnocení
+ souhlasím
Také viděno 14.11. - v jednoduchosti je krása, naprosto úžasné představení! Všichni zúčastnění mají lví podíl na tom, že jsem odcházel z divadla hodně nadšený. Herci, hudba, scéna, kostýmy, hra se světly - nemám co vytknout...
Jitka K.  50 %
14.11.2010 | 34 hodnocení
+ souhlasím
Taky jsem viděla nového Ježíše a podle mě to vůbec nemělo šťávu nebo jasný výklad. Mělo to být o hippies? WTF nápady pana režiséra mě moc nebavily. Vedle dobrých výkonů jsem viděla i hrůzovýkony, tak sorry, že srážím průměr hodnocení.
Vorisek  100 %
14.11.2010 | 60 hodnocení
+ souhlasím
Dokonalé. I já mám v sobě hodně nostalgie a před představením bych nevěřil, že to řeknu, ale toto představení bylo lepší než to spirálovské i než brněnské. Hodnocení redakce je dle mě až zaujatě nízké. Viděno 14.11.2010 (Střihavka, Basiková, Toužimský, Noid Bárta, Brzobohatý).
Nikalistka  30 %
7.1.2020 | 1 hodnocení
+ souhlasím
Za mě velké zklamání co se týká hudebního zážitku. Na představení jsme byli v divadle Karlín, hned na začátku vypadl jeden reproduktor a od té doby se to nedalo poslouchat. Polovině zpěváků nebylo vůbec rozumět ve zpívaných výškách mě z toho bolely uši. Kladně hodnotím herecké výkony, kostýmy a kulisy.
Mia Jezkova  90 %
4.11.2019 | 1 hodnocení
+ souhlasím
Viděla jsem už 3x a v březnu půjdu zas. Tímhle muzikálem jsem posedlá a přestože nejsem fanoušek českého libreta, protože se v něm plno věcí ztrácí, stojí to zato. České aranžmá a pěvecké výkony jsou dobré, i když za mě by to chtělo ještě trošku přitvrdit, je to přecejen rock opera :) Nejvíc jsem si užila obsazení s Noidem jako Jidášem, tehdy jsem se poprvé přidala do teamu "Jidáš". Doufám, že se ještě někdy do role vrátí. ALE! Noid jako Ježíš bylo neméně dobré, k čertu se stížnostma ala vlasy a tetování, aspoň omrknete pěkné tělo :D krom toho, Noid při živém zpěvu téměř nechybuje.
Cerw  70 %
24.3.2019 | 3 hodnocení
+ souhlasím
Kdo se těší na Kamila Střihavku tak ten v muzikálu skončil k 27. 10. 2018 viz. jeho webové stránky. Jinak představení časem ztrácí kouzlo a to nejen díky absenci Střihavky, některé role už hrají herci II. - III. ligy nicméně pozitivně hodnotím scénu a její rozmanitost.
Co se týče samotného divadla tak velmi negativně hodnotím kvalitu zvuku (pokud texty neznáte tak hodně z nich vůbec není rozumět), další negativum je, že po Vás někdo chce při ceně vstupenky 590,- dalších deset korun, za každý kus v šatně, to je opravdu ostuda! (o cenách na baru nemluvě)
Sucharipa  70 %
15.3.2018 | 3 hodnocení
+ souhlasím
Povedený muzikál po všech stránkách. Velice mne ale zklamal Kamil Střihavka, který už nezpívá tak jako dřív.
Lucka33  100 %
24.3.2017 | 2 hodnocení
+ souhlasím
Toto predstaveni jsem videla jiz ve Spirale jako dite a velmi se mi libilo. V Karline jsem shledla vsechny mozne alternace. Noid je jako Jezis skvely. Desila jsem se,kdyz jsem zjistila,ze ho mame,ale pevecky i herecky uzasny vykon. Jezise jsem mu 100% verila. Kamil uz bohuzel nema takovy hlas jako pred par lety. Pred tremi lety byl jeho Jezis neskutecny. Nedavno uz bohuzel slabsi vykon. Jan Touzimsky jako Jidas je uzasny. Vedeni Karlina bych doporucila nedavat jako alternaci pana Skorepu. Hlasove mu role vubec nesedi a kazi zazitek z predstaveni. Velmi rada se na predstaveni vracim.
Mikes  70 %
12.5.2016 | 4 hodnocení
+ souhlasím
5.5.16, Barta, Touzimsky, Basikova, Polak, Brzobohaty. Velmi tradicni az zastarale, podobne jako kdysi ve Spirale. Vic tance super. Jednoducha pusobiva scena, dobre odehrano i zazpivano. Jidas mel v prvni puli problemy, asi s technikou. Barta, Basikova, Polak super. Druha pule je prilis tradicni/truchliva/depresivni, protikladem je rozjuchany Brzobohaty, to spolu nesedi. 10-ti leta dcera plakala, me prisla 2. pule dost nudna a zdlouhava. Presto, ze mam radeji moderni evropskou putovni verzi, jsem byl spokojeny. Profesionalni, dobre provedene, jen vysledny dojem ponekud sedy a zapraseny.
Andrea Pardubice  80 %
13.3.2016 | 1 hodnocení
+ souhlasím
Na predstaveni jsme byli 12.3.2016. Trochu zklamana jsem byla z vykonu pana Strihavky. Prijde mi, ze to je udel rockeru, ze s pribyvajicim vekem se zhorsuje jejich hlas...
Zato pan Korn byl ve svem kratkem vystupu perfektni jako vzdy.
A co chci hlavne vyzdvihnout je zpev Evy Buresove coby Mari Magdaleny. Vubec jsme nevedeli, ze v predstaveni taky alternuje. Byla opravdu nejlepsim prekvapenim celeho predstaveni. Je to vynikajici a navic i pohledna zpevacka :-)
Jinak k muzikalu jako celku - je to krasne predstaveni a urcite stoji za to ho videt.
Gabinka  70 %
23.11.2022 | 21 hodnocení
Amalthea  60 %
26.6.2022 | 35 hodnocení
Sablose  50 %
4.4.2022 | 28 hodnocení
Dino07  60 %
15.9.2021 | 45 hodnocení
HodnaTeta  50 %
17.8.2021 | 127 hodnocení
Kaa.133  80 %
15.3.2020 | 13 hodnocení
Pajunkas  90 %
24.2.2020 | 46 hodnocení
Desplat (Desplat)  80 %
26.1.2020 | 30 hodnocení
Mapinho  70 %
3.1.2020 | 39 hodnocení
Isa Johanovská  100 %
2.1.2020 | 103 hodnocení
EditaBN  60 %
17.4.2019 | 25 hodnocení
Van  100 %
28.12.2018 | 18 hodnocení
LuKrej  80 %
16.12.2018 | 72 hodnocení
Munoz  90 %
1.12.2018 | 107 hodnocení
Katvo  100 %
31.10.2018 | 40 hodnocení
Mr.Schaffer  90 %
29.10.2018 | 59 hodnocení
Firestone  60 %
27.10.2018 | 44 hodnocení
HawkeyeSaw  40 %
26.10.2018 | 197 hodnocení
Simplyclare  40 %
16.10.2018 | 28 hodnocení
Michalmusek  100 %
7.7.2018 | 268 hodnocení
Pe3ček  70 %
27.5.2018 | 13 hodnocení
Mazan  80 %
7.3.2018 | 24 hodnocení
Lenkami  70 %
25.2.2018 | 13 hodnocení
Hacko  80 %
28.1.2018 | 66 hodnocení
Alice  90 %
26.1.2018 | 20 hodnocení
Leafeltova  100 %
22.1.2018 | 113 hodnocení
PajaM  80 %
10.12.2017 | 25 hodnocení
Plšík  80 %
8.12.2017 | 713 hodnocení
Blahme  80 %
6.12.2017 | 62 hodnocení
Violetka  70 %
3.12.2017 | 54 hodnocení
Alcha  90 %
19.11.2017 | 130 hodnocení
Mcenole@senam.cz  80 %
21.10.2017 | 52 hodnocení
MartinB  80 %
30.5.2017 | 86 hodnocení
Hanichka  100 %
19.3.2017 | 52 hodnocení
Xlucianka  60 %
5.12.2016 | 25 hodnocení
Silencia  60 %
25.9.2016 | 34 hodnocení
Anafil  90 %
21.9.2016 | 20 hodnocení
Maggie  100 %
30.5.2016 | 32 hodnocení
JéHá  80 %
3.5.2016 | 37 hodnocení
Ivi  80 %
28.2.2016 | 27 hodnocení
Krysarn  30 %
9.2.2016 | 5 hodnocení
Miskova Pet  50 %
1.2.2016 | 53 hodnocení
SirThompson  70 %
23.4.2015 | 53 hodnocení
Bigiie  70 %
11.3.2015 | 12 hodnocení
Tarbík  70 %
10.3.2015 | 141 hodnocení
IgnaciusR  80 %
20.2.2015 | 33 hodnocení
Etfu  90 %
17.10.2014 | 65 hodnocení
Adlen  100 %
23.6.2014 | 15 hodnocení
Verapi  70 %
3.6.2014 | 96 hodnocení
Stuntman Mike  70 %
25.3.2014 | 19 hodnocení
Chamyl  70 %
4.3.2014 | 25 hodnocení
Katerian  100 %
31.1.2014 | 35 hodnocení
Jezinka11  90 %
26.12.2013 | 47 hodnocení
Togaf  60 %
26.9.2013 | 157 hodnocení
Marcela  90 %
16.5.2013 | 410 hodnocení
Derryl  100 %
26.4.2013 | 62 hodnocení
Ivushka  80 %
13.4.2013 | 93 hodnocení
Vrána  60 %
21.10.2012 | 14 hodnocení
Terez  90 %
12.4.2012 | 102 hodnocení
Kajuuska  90 %
22.3.2012 | 14 hodnocení
Coward  90 %
2.3.2012 | 250 hodnocení
Dave  60 %
4.1.2012 | 112 hodnocení
Martin21  60 %
3.12.2011 | 422 hodnocení
Vetinari  80 %
22.11.2011 | 17 hodnocení
Malaindianka  60 %
21.9.2011 | 56 hodnocení
Dubina  80 %
19.6.2011 | 144 hodnocení
Vugrinec  80 %
16.6.2011 | 41 hodnocení
Olali  60 %
3.6.2011 | 53 hodnocení
Sonia.mor  70 %
21.1.2011 | 12 hodnocení
Verena  50 %
14.11.2010 | 66 hodnocení
Kevinator  90 %
6.11.2010 | 193 hodnocení

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.