Divadlo NoD

The Legend of Lunetic

Premiéra: 27.11.2021 | 1:30x
Dramaturgie: Natálie Preslová. Výprava: Paulína Bočková. Hudba: skupina Lunetic, Ivo Sedláček a další citace. Choreografie: Kamila Mottlová. Režie: Janek Lesák.
Dokumentární divadelní sonda do dětství a dospívání v 90. letech, v níž ožívá jedna z legend této doby – kapela Lunetic. Příběh nejúspěšnější kapely v dějinách české hudby. Kapely, která vznikla omylem a příběh generace, která na ní omylem vyrostla. Příběh, který ti dává naději, že i když se narodíš v Mostě, pořád se můžeš stát legendou. Čtyři zástupci jedné generace pátrají po původci svého zničeného vkusu. A pod nánosem devadesátkových cetek nalézají děsivou pravdu. Dne 27. února 1995 vstoupil do atmosféry zvlášť jasný meteor, jehož úlomky dopadly do Čech a Moldávie. Ve stejný den vznikly skupiny Lunetic a O-Zone. Náhoda...?
  
Divadlo NoD
Hodnocení inscenace
Redakce
84 %
Uživatelé
91 %
náš tip
Tip od redaktorů: Lukáš Dubský, Lukáš Holubec, Pavla Haflantová, Iva Bryndová, Jiří Landa, Helena Grégrová, Jan Pařízek, Pavel Širmer  Tip od redaktorů: Lukáš Dubský, Lukáš Holubec, Pavla Haflantová, Iva Bryndová, Jiří Landa, Helena Grégrová, Jan Pařízek, Pavel Širmer  Tip od redaktorů: Lukáš Dubský, Lukáš Holubec, Pavla Haflantová, Iva Bryndová, Jiří Landa, Helena Grégrová, Jan Pařízek, Pavel Širmer  Tip od redaktorů: Lukáš Dubský, Lukáš Holubec, Pavla Haflantová, Iva Bryndová, Jiří Landa, Helena Grégrová, Jan Pařízek, Pavel Širmer  Tip od redaktorů: Lukáš Dubský, Lukáš Holubec, Pavla Haflantová, Iva Bryndová, Jiří Landa, Helena Grégrová, Jan Pařízek, Pavel Širmer
Tip od redaktorů: Lukáš Dubský, Lukáš Holubec, Pavla Haflantová, Iva Bryndová, Jiří Landa, Helena Grégrová, Jan Pařízek, Pavel Širmer  Tip od redaktorů: Lukáš Dubský, Lukáš Holubec, Pavla Haflantová, Iva Bryndová, Jiří Landa, Helena Grégrová, Jan Pařízek, Pavel Širmer  Tip od redaktorů: Lukáš Dubský, Lukáš Holubec, Pavla Haflantová, Iva Bryndová, Jiří Landa, Helena Grégrová, Jan Pařízek, Pavel Širmer
911161000
Chci vidět - přidat do seznamu
Termíny představení
17.9.Út19:30 vstupenky
18.9.St19:30 vstupenky
19.9.Čt19:30 vstupenky
16.10.St19:30 vstupenky
18.10.19:30 vstupenky

Volby

Hodnocení (123)

HODNOCENÍ REDAKCE
Lukáš Dubský  80 %  Tip Lukáš Dubský
20.3.2024 | 1154 hodnocení
+ souhlasím
O fenoménu devadesátek vzniklo v poslední době docela dost uměleckých děl. Tuhle inscenaci si dozajista užijí všichni pamětníci, je totiž plná popkulturních odkazů a umí dobře vytáhnout bizarnosti, které tehdy tvořily přirozenou součást našich životů. Inscenace hezky odsýpá a hýří energií, čemuž pomáhají i zdařilé pěvecko-taneční výstupy. Z hereckého hlediska se mi nejvíc líbil J.Lesák, který je zároveň spoluautorem a režisérem. Velmi přijemná oddechovka.
Lukáš Holubec  90 %  Tip Lukáš Holubec
23.12.2022 | 740 hodnocení
+ souhlasím
--- Go Go Very Good Boys --- (více v článku na blogu)
Pavla Haflantová  80 %  Tip Pavla Haflantová
15.11.2022 | 356 hodnocení
+ souhlasím
Když pominu, že malá část publika měla potřebu na sebe opakovaně strhávat pozornost a celý druhý den jsem nemohla z hlavy vymazat písničky od Lunetic, tak tohle byla prostě jízda.
Skvělý formát, skvělé provedení. Široký úsměv od prvních minut až do posledních tónů. Na inscenacích, které se věnují devadesátkám v Česku, je často vidět ta láska ke všemu, co se zde tenkrát odehrávalo. Láska stejně nepochopitelná a logiku postrádající, jako úspěch titulních Lunetic. Ale prostě je to v nás :-)
Iva Bryndová  80 %  Tip Iva Bryndová
25.9.2022 | 566 hodnocení
+ souhlasím
85% - Neuvěřitelně energická záležitost určená primárně pro generaci těch, kteří devadesátky prožili se skupinou Lunetic a dalšími fenomény této doby, a starší. Pro mladší diváky může fungovat jako příjemné a vtipné poučení o historii. Oceňuji jednak neuvěřitelnou a nepovolující energii, výborné taneční výkony ve všech choreografiích i vtip a nadhled, které inscenaci utváří.
Jiří Landa  90 %  Tip Jiří Landa
6.5.2022 | 3031 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
85 % Tohle se opravdu povedlo. Neskutečně vtipný, ale zároveň laskavý humor v projektu, jenž nabíjí energií. Co víc si přát?! J. Lesák vytvořil inscenaci jedoucí na retro vlně, v níž se najde téměř každý, ať už byl fanouškem či odpůrcem dané skupiny, nebo jen přihlížejícím rodičem... Navíc propojení s obecnějším pohledem na další podivnosti "devadesátek" bylo trefnou přidanou hodnotou. Čtveřici herců vévodil právě J. Lesák, zvlášť jeho zajímavé pohybové variace mě bavilo sledovat. Vždycky jsem rád, když odcházím z představení, které se snaží dívat na věci objektivně, a neuráží. Toto byl přesně ten případ.
Helena Grégrová  80 %  Tip Helena Grégrová
18.4.2022 | 1680 hodnocení
+ souhlasím
85 %. Energický drajv inscenace je po všech stránkách obdivuhodný a nepolevující do posledního tónu posledního přídavku. Tenhle průlet devadesátkami zdobí osobitý šmrnc, nadsázka i veskrze milý humor, nahlížející na skupinu Lunetic, jakožto jeden z nejanomálnějších hudebních fenoménů té doby, natolik zdařile, že to s vámi bude šít a ve vás doznívat přinejmenším ještě cestou domů. ...pokud tedy nezatoužíte jako já po nášupu v podobě domácí retro diskotéky. ;)
Jan Pařízek  90 %  Tip Jan Pařízek
16.1.2022 | 912 hodnocení
+ souhlasím
Devadesátky. Tohle období má prostě svoje nezapomenutelné kouzlo a čím více je tato doba vzdálené tím více nostalgicky působí. Každý kdo v nich vyrůstal, koukal každý týden na Eso a zažil fenomén této kapely, tak si musí tento divadelní počin opravdu užít. Celá inscenace je za mě dobře postavená, v průběhu se nijak nevyčerpá a krásně funguje od začátku až do konce. Mimo spousty trefných hlášek a připomínek dané doby se povedlo moc pěkně udělat i tanečně-pěvecké pasáže. Všichni aktéři se toho zhostili opravdu na jedničku. Svým způsobem je to krásná pocta dané době a jedné legendě jménem Lunetic.
Pavel Širmer  80 %  Tip Pavel Širmer
17.12.2021 | 2028 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Lunetici a jejich divácký úspěch patří mezi paradoxy konce 90. let. Tvůrčí tým kolem J. Lesáka a N. Preslové zvolil originální téma a zpracovali vznik skupiny, její slávu i zánik. Důležité jsou dobové okolnosti, některými se již ve svých hrách zabývali např. T. Dianiška nebo P. Kolečko. Z mnoha zdrojů poskládaná fakta jsou postavená do souvislostí, okomentovaná, ironizovaná (např. citacemi z časopisu Bravo), doplněná pohledem aktérů. Zároveň nevyznívají jako dehonestace. Inscenace šlape jako hodinky, živé i reprodukované hudební vsuvky umocňuje efektní tanec. Publikum na humor živě reaguje a dá se očekávat velký zájem.
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ
Kovalinda  90 %
19.4.2024 | 28 hodnocení
+ souhlasím
Viděno 18.4.,tohle mě úplně odrovnalo.Dostala jsem to jako dárek.Vřele doporučuji, je to řachanda a zároveň se člověk dozví spoustu informací,které mu možná unikly v té krásné době. Je to vlna nostalgie.Všichni byli úžasní,ale kdybych měla někoho vyzdvihnout,tak pro mě to byl M. Cikán.
Určitě to nebyla poslední návštěva.
PavelUrby  90 %
9.4.2024 | 5 hodnocení
+ souhlasím
Moc jsem od toho nečekal ale teda klobou dolů, pro nás, co v devadesátkách prožili svoje "dětství", tak je to must see, takhle jsem se už dlouho v divadle nebavil :)
Ledu  80 %
21.3.2024 | 36 hodnocení
+ souhlasím
Povedené retro představení, velmi vtipné, výstižně a s nadsázkou popisující devadesátá léta. Děj je svižný, doplněný povedenými tanečními a pěveckými výstupy. Diváci si představení evidentně užívali.
Ttchor  100 %
18.3.2024 | 74 hodnocení
+ souhlasím
Dramaturgicky velmi vkusně poskládané a výborně napsané ohlédnutí za jednou krátkou dobou, která se nesmazatelně zapsala do historie české pop music.
Emamele  100 %
17.3.2024 | 24 hodnocení
+ souhlasím
Prostě skvělý!
House Pachodi  100 %
23.2.2024 | 73 hodnocení
+ souhlasím
Absolutní must-see pro všechny děti devadesátek.
Ela B.  100 %
25.1.2024 | 11 hodnocení
+ souhlasím
naprosto skvostné, živé a ftipné. Kdo zažil 90. léta a vnímal je, ten si to užije o to více.
Kaklapak  100 %
21.1.2024 | 84 hodnocení
+ souhlasím
Vyrostl jsem na AC/DC a v devadesátých už mi bylo přes dvacet, takže by se dalo čekat, že mě takové představení neosloví. Jenže....v té době zkrátka nebylo světům á la Lunetic úniku, takže jsem velmi dobře chápal, o co v představení go, boys! Ale aby nedošlo k omylu, sranda je v tomhle kuse laskavá, což dokazuje i blízká pozitivní interakce s mnoha diváky/divačkami, bezpochyby bývalou cílovkou Lunetiků.
Rejpalka  80 %
16.9.2023 | 212 hodnocení
+ souhlasím
Svěží vítr. Návrat do historie, kdy si ještě děti hrály v parku a lidi spolu víc mluvily. Cítila jsem značnou nostalgii. Ale pokud jste vyrůstali v té době, zjistíte co všechno si váš mozek pamatuje ačkoli nechcete. Skvělá oddychovka v plném tempu. Ať je hudba tvůj lék...
Lolek  100 %
15.9.2023 | 17 hodnocení
+ souhlasím
Lepší představení jsem letos neviděl. Skvěle! Bravo!
Jerman  80 %
13.5.2023 | 130 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
75%
Ironický až zesměšňující pohled na "SKVĚLÉ devedesátky" prostřednictvím doku komedie o ikonické skupině Lunetic, incenace kdy zároveň nostalgickým pocitům se nemohou ubránit zvláště Ti, kteří v té době byli náctiletí. Vtipně napsané s důvěrnou znalostí reálií té doby a dobře zahrané čtyřmi herci, kteří střídavě příběh vyprávějí a zpěváky Lunetiku hrají. Toto kvarteto herců je doplněno čtyřmi tanečníky, jejich komplementární vstupy však se postupně během představení stávají méně časté a nejsou s výstupy herců dostatečně organicky propojeny. To je snad jediné, co je možno vytknout.
DeeCee  100 %
19.4.2023 | 18 hodnocení
+ souhlasím
Neni co dodat. Nema to chybu!
LavinieCamui  80 %
17.2.2023 | 837 hodnocení
+ souhlasím
Skvěle provedené a zábavné. A vlastně i poučné. O skupinu jsem se nikdy nezajímala a tak jsem se spoustu věcí dozvěděla na představení. Třeba to, kde se natáčely klipy Dády Patrasové.
Ala  90 %
6.2.2023 | 168 hodnocení
+ souhlasím
Jednoduše představení plné energie a velmi příjemná záležitost i pro mě, pro kterou byl Lunetic v dobách své slávy čistokrevnou noční můrou:-).
Zupri  80 %
19.1.2023 | 121 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Ptákovina, ale moc milá. Pobavila jsem se.
Karel1964  100 %
6.1.2023 | 88 hodnocení
+ souhlasím
Je to děsná bejkárka. Ale naprosto skvěle vymyšlená a zahraná. Jak tu mnozí píší, je v tom obrovské množství energie, jak od herců, tak i od tanečníků.
A připomenutí devadesátek s jejich úlety a šílenými outfity je perfektní. Za mě jedno z nejlepších komediálních představení v Praze. Je to praštěné, ale ani trochu hloupé.
Denisa H.  100 %
1.1.2023 | 380 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Nevím, nakolik je 100 % objektivní, ale co už - bylo to prostě skvělý! A opravdu skvělý, ne jako po konzumaci Kravíku s vylouhovaným meteoritem... :-D Náramně jsem se bavila a celou dobu mi na tváři zůstával úsměv. Čtveřice herců je bombová a hraní si užívá, čtveřice tanečníků je bombová a tančení si užívá. Určitě jsem neviděla naposledy a všem budu doporučovat!
Tomkom  100 %
1.1.2023 | 89 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Tady není vůbec nic ke kritice! Jsem moc rád, že jsme si zvolili NOD na 31.12. Skvělá režije, kluky to evidentně baví a tanečníci všemu dodají šťávu. Navíc jsme se dozvěděli pár zajímavých novinek např. Dáda Patrasová a její videoklipy:-)) pokid se chcete skvěle pobavit, doporučuji!!! Lunetik jsem nikdy neposlouchal, ale je fakt, že asi každý, kdo žil v této éře je má někde v hlavě uložené. 100% za vše!!!!! DĚKUJEME ZA SKVĚLÝ VEČER
Zeleny_caj  100 %
24.11.2022 | 24 hodnocení
+ souhlasím
Jasně, hodně procent dělá nostalgie, ale inscenace obstojí i bez ní. Chytré, hodně vtipné, ta pointa!!! Díky za zážitek. Jo a Janek Lesák by v současném Luneticu klidně mohl zaskakovat :)
Psychoklara  100 %
16.11.2022 | 48 hodnocení
+ souhlasím
(+2)
Tato komedie není založená na zesměšňování Luneticů, ale na konstatování známých faktů o konci 90. let, skutečných citacích členů Luneticu a Martinovy mámy. :) Oceňuji tu teorii, proč nám některé šílené věci v devadesátkách přišly ?prostě skvělý? a nemusíme si tedy připadat jako pitomci, ale můžeme si to prostě užít. :)
Představení mě nabilo energií a úsměv mi vydržel do druhého dne.
Daliborszydlowski  90 %
14.11.2022 | 34 hodnocení
+ souhlasím
Vtipné a nejen pro fanoušky hudební skupiny Lunetic.
Kjell  80 %
29.10.2022 | 36 hodnocení
+ souhlasím
Důvtipně sepsané, respektuhodně secvičené a skvěle zrežírované. Na rozdíl od Heteránů v témže prostoru zážitek, který z vás nevyprchá už na schodech ze sálu.
Šípal  100 %
18.9.2022 | 215 hodnocení
+ souhlasím
AŤ JE HUDBA TVŮJ LÉK
A KAŽDÝ Z NÁS, AŤ MÁ MUZIKU SVOU
MUZIKOU SVOU
KTERÁ VYLÉČÍ HNED
VŠECHEN ZVŮJ ŽAL
A HLAVNĚ
DUŠI BOLAVOOOOOOUUUU!!!
Janku, Láďo, Martine a Honzo, nikdy se nezměňte, žeru vás.
Koeman2  90 %
30.6.2022 | 184 hodnocení
+ souhlasím
Lunetic - to jsou prostě zlaté české devadesátky, kdy bylo možný opravdu všechno. S vtipem, nadhledem a ironií zahraná, zazpívaná a odtančená doku hra o největším fenoménu české pop music devadesátých let. To se opravdu povedlo.
Popelka  90 %
28.6.2022 | 35 hodnocení
+ souhlasím
Povedená inscenace s jednoduchými kostýmy, propracovanými detaily, celkově divadlo postavené na hereckých a tanečních výkonech, což je přesně podle mého. Sám příběh téhle kapely je natolik bizarní, že už ani nepotřebuje zesměšňovat a urážet fanoušky, fanynky ani samotné interprety, a přesto se u toho pobavíte.
Coffeegirl  100 %
23.6.2022 | 5 hodnocení
+ souhlasím
Doporučuji všem, i těm, co Lunetiky neposlouchali.
Čiko  70 %
16.5.2022 | 1086 hodnocení
+ souhlasím
Musím se přiznat, že mě 90. léta téměř ničím neoslovila. Byla taková telecí. O to více jsem byl zvědavý na tento výlet do devadesátek. A ten se opravdu povedl. Sympatické mi je, že inscenace jako taková se nad nimi spíš pousmívá, a že nikoho konkrétního nedehonestuje. I samotná linka skupiny Lunetic je spíše dokumentární. Nejde jen o jistou nostalgii, ale nutí vás to i k zamyšlení nad fenoménem. Videodotáčky jsou příjemným příbalovým letákem. Je to živoucí a plné energie...
Svitivka  80 %
7.5.2022 | 15 hodnocení
+ souhlasím
Velké díky za návrat k Medúze a Esu.Herci byli všichni úžasní,věřila jsem jim že jsou opravdu parta teenage kluků. Do kolen mě ale dostal Martin Cigán,který byl fantastický.
A Máma nakonec byla krásná tečka toho všeho.
Studený Čumáček  80 %
6.5.2022 | 416 hodnocení
+ souhlasím
Teda...mě to v devadesátých jen tak jako štrejchlo, halt jinej gang. Jako že žádnej plakát, ani placka. Voni taky byli jak Backstreet Boys pro chudý a zpívat, to bylo za trest. Ale holčičky je papaly horké a tohle, tohle všechno tam je. Není to výsměch, má to neskutečnou energii, boží chorošky a hlášky naskakující někde vzadu v hlavě. A ještě můžu hulákat jak na rokáči, hvízdat a dupat. Tak dík, kluci...
Marsed  100 %
6.5.2022 | 161 hodnocení
+ souhlasím
Skvěle jsem se pobavila, bezvadné.
Martin21  70 %
6.5.2022 | 461 hodnocení
+ souhlasím
Jako show velmi povedené. Skvělé choreografie, výborná dance company. Výborný light desing, zvuk. Čtveřice herců velmi podává kvalitní výkony. 75%
Majdin_kulturni_svet  90 %
26.3.2022 | 176 hodnocení
+ souhlasím
Divadelní odlehčená jednohubka, která by měla být must see pro všechny, kteří se narodili v devadesátkách - jako já. A vlastně k pro všechny ostatní.
Zavzpomínejte, jak jste sledovali Eso, četli Bravíčko a u toho pili Kravíka a pak se najednou znučehonic objevila nejúspěšnější česká chlapecká pěvecká skupina snad za posledních 1000 let složená z kluků, kteří se na začátku skoro neznali a navíc ani neuměli zpívat.
Fenomén 90. let představený v těch nejkřiklavějších barvách doplněný o výborná taneční a hlavně pěvecká čísla.
Odcházet budete zaručeně s písní na rtech, ať je hudba váš lék!
Kandonak  100 %
15.3.2022 | 11 hodnocení
+ souhlasím
Totální návrat do 90. se všim,co k nim patřilo,včetně skupiny Lunetic.Ještě ted mi v hlavě hraje O-zone. Moc mě bavil M.Cikán a veliká poklona tanečníkům!Miloval sem Backstreet boys.Pujdu znovu.
Tvidatko  80 %
15.3.2022 | 80 hodnocení
+ souhlasím
Nostalgický výlet do devadesátek, který na chvíli vyléčil mou duši bolavou <3 Po představení jsem měla chuť si dát mlíčko a vylepit si nad postel plakát s podpisy účinkujících. Jo a posílám speciální srdíčko pro tanečníky!
InkaR  70 %
14.3.2022 | 37 hodnocení
+ souhlasím
75 % Vtipná zápletka, nadšení mladí herci, skvělí tanečníci, ale něco mi tam chybělo. Těšila jsem se víc na tu retro nostalgii 90tek a bylo tam víc těch Lunetiků ve víceméně reportážovém/přednáškovém vydání prošpikovaném vtipnými hláškami. Nedávno viděná Špinarka se mi líbila o fous víc.
Vladimír Rogalewicz  90 %
12.3.2022 | 810 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Skvělé představení, které se na devadesátky dívá s milým nadhledem a přitom s jasným názorem. Velmi zábavné, zcela zapomenete na veškerý stres (v době války na Ukrajině je to léčivé). Skvělá taneční company.
Vanesa01  100 %
22.2.2022 | 21 hodnocení
+ souhlasím
Pecka, člověk se opravdu zasměje. Obzvlášť pokud tu dobu zažil.
Mikika  90 %
14.2.2022 | 70 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Nebudu lhát, nadpoloviční většinu publika na téhle hře tvoří ženy určitého věku - bývalé fanynky, které se přišly zasmát svému tehdejšímu poblouznění. A zavzpomínat na ty šílený devadesátky, kdy bylo možný cokoli. Skvělá profi taneční company jen podtrhuje ten propastný amatérismus kluků z Mostu. Ale co, ať se jde nějaký Ed Sheeran vycpat!
Pavel.Tomas  100 %
10.2.2022 | 158 hodnocení
+ souhlasím
Skvělá cesta do minulosti!!!
Terezak  100 %
9.2.2022 | 73 hodnocení
+ souhlasím
Hodně dobré, dlouho jsem se v divadle tak nesmála. Po návratu domů jsem si "Ať je hudba tvůj lék" zařadila do playlistu na Spotify a nestydím se za to.
J.anek  100 %
9.2.2022 | 497 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Předevšim potlesk pro Janka Lesáka!
Jeho výlet do devadesátek je neuvěřitelně vtipný, ale zároveň laskavý a léčivý. Kapka mystifikace a spousta faktů o době, ve které jsme žili, a skupině, kterou jsme všichni poslouchali a která vyléčí všechen tvůj žal a hlavně duši bolavou.
Vaška dnes hrál Janek a byl boží.
Kytina  100 %
16.12.2021 | 181 hodnocení
+ souhlasím
Brečela jsem smíchy. Krásný návrat do devadesátek a opravdu ty texty od skupiny Lunetic máte někde v mozku zakořeněný!
Katakomb  100 %
15.12.2021 | 13 hodnocení
+ souhlasím
Absolutní top of the top
Eva Štěpánková  100 %
30.11.2021 | 22 hodnocení
+ souhlasím
Nezbývá než souhlasit s předchozími hodnoceními, jen dodávám, že se pobaví i starší ročníky, které svou pubertu zažily už dávno. Gejzír energie, nápadů, vtipu, tance vás absolutně vtáhne a nepustí, což dokládaly na premiéře i reakce diváků, kteří aplaudovali neustále i během představení. Díky autorům i celé partičce, zasloužených 100%.
Ospelin  100 %
29.11.2021 | 19 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Tak tohle se NoDu hodně povedlo. Kdo vyrůstal v ,,devadesátkách? si tohle maximálně užije a zavzpomíná na všechny ty ,,skvělý? věci, které v té době byly. Je to vtipné, svižné a velmi oceňuji i práci se světly. Všichni čtyři na mě působili opravdu jako super parta.Herecky pro mě vyčníval Martin Cikán, který si s postavou vyhrál do detailu a nemluvím o jeho dokonalém podání náctiletých fanynek. Velký obdiv také panu režisérovi, který asi zaskakoval na poslední chvíli. Těším se na další věc
Dawson321  90 %
29.11.2021 | 130 hodnocení
+ souhlasím
Super vtipné představení pro všechny, kteří mají rádi devadesátky a chtějí si na ně zavzpomínat. Lunetic, ESO, Discoland Sylvie, Beverly Hill 90210...Inscenace odkazuje na mnoho popkulturních milníků, takže každý si tam najde to svoje. Také se mi moc líbilo propojení s tanečníky, kteří oddělují jednotlivé scény. Jediné, co trochu kazilo dojem z představení, byla stále se sekající reprodukovaná hudba.
Barka  100 %
28.11.2021 | 296 hodnocení
+ souhlasím
Absolutní must see pro všechny, kteří prožili pubertální léta v devadesátkách. Nostalgie jako hrom podaná neskutečně vtipnou formou. Tady je dobře prostě úplně všechno. Někdo bude celý večer vzdychat, o jiného se bude pokoušet reflux, ale smát se budete všichni. Vsadím se, že většina diváků po návratu domů sjela všechny jejich klipy... a kdo tvrdí, že ne, kouká na ně ještě teď! Klobouk dolů před zaskakujícím Jankem Lesákem, zvládnout se tohle naučit za dva dny je obdivuhodné. Jsem ráda, že jsem v roli Vaška viděla jeho, myslím si, že by se s Lumírou měli nastálo alternovat :) Díky, půjdu zas.
Stolistr  100 %
11.6.2024 | 52 hodnocení
Frankovka  90 %
6.6.2024 | 281 hodnocení
Dino07  100 %
25.5.2024 | 58 hodnocení
Petaz  100 %
24.5.2024 | 103 hodnocení
Adam Zelinka  80 %
17.4.2024 | 236 hodnocení
JoeH  100 %
20.3.2024 | 11 hodnocení
Delaware  100 %
18.3.2024 | 26 hodnocení
Peetra  70 %
28.2.2024 | 168 hodnocení
Adeline_H  90 %
4.2.2024 | 43 hodnocení
Antrey  90 %
3.11.2023 | 86 hodnocení
Sezdram  100 %
26.10.2023 | 12 hodnocení
Mjetelova  70 %
13.10.2023 | 67 hodnocení
Flambelle  100 %
7.10.2023 | 11 hodnocení
AdamD  90 %
16.9.2023 | 14 hodnocení
Janovskak  100 %
23.8.2023 | 49 hodnocení
Zzzz  100 %
12.7.2023 | 108 hodnocení
Matěj Konečný  100 %
15.6.2023 | 224 hodnocení
Aneta Věžníková  100 %
13.6.2023 | 111 hodnocení
Davez  100 %
13.6.2023 | 106 hodnocení
Janis  70 %
13.6.2023 | 291 hodnocení
Sabi  100 %
13.6.2023 | 68 hodnocení
AjU  100 %
29.5.2023 | 17 hodnocení
Rybkaa  80 %
21.5.2023 | 43 hodnocení
RaB  80 %
12.5.2023 | 377 hodnocení
Srna  80 %
9.5.2023 | 87 hodnocení
Lucie Melicharová  100 %
25.4.2023 | 16 hodnocení
Applejuice  90 %
19.4.2023 | 368 hodnocení
Babitch  90 %
18.4.2023 | 79 hodnocení
Tereza Rybková  90 %
12.4.2023 | 48 hodnocení
Lucia  100 %
5.4.2023 | 29 hodnocení
Mirka_divadlo  100 %
5.4.2023 | 76 hodnocení
Honza Vošahlík  80 %
18.3.2023 | 31 hodnocení
Tamcitu  90 %
17.3.2023 | 62 hodnocení
Kjama  100 %
10.12.2022 | 114 hodnocení
Erlich  90 %
9.12.2022 | 14 hodnocení
Chupetica  80 %
12.11.2022 | 153 hodnocení
Vladislavka  80 %
11.11.2022 | 164 hodnocení
Lenka K.  90 %
11.11.2022 | 101 hodnocení
Marlenin-zápisníček  90 %
10.11.2022 | 178 hodnocení
AdamMez  100 %
10.11.2022 | 14 hodnocení
Lumca  90 %
10.11.2022 | 366 hodnocení
Saviour1  90 %
9.11.2022 | 51 hodnocení
Miss_venon  100 %
21.10.2022 | 56 hodnocení
Addk  100 %
6.10.2022 | 134 hodnocení
Báďa  100 %
15.9.2022 | 52 hodnocení
Volnicko  90 %
15.9.2022 | 57 hodnocení
TKa11  100 %
15.9.2022 | 90 hodnocení
Dezodoo  80 %
6.7.2022 | 107 hodnocení
Kluk.sedu  80 %
28.6.2022 | 131 hodnocení
Kosan  90 %
28.6.2022 | 278 hodnocení
Dajcik  80 %
28.6.2022 | 288 hodnocení
Snekac  80 %
28.6.2022 | 299 hodnocení
Unionboy  60 %
28.6.2022 | 458 hodnocení
LuKrej  80 %
7.5.2022 | 97 hodnocení
Xcepek  70 %
6.5.2022 | 665 hodnocení
Lovin  80 %
6.5.2022 | 272 hodnocení
Čermáci  90 %
27.4.2022 | 32 hodnocení
Adynako  80 %
11.4.2022 | 11 hodnocení
LucieSykorova  90 %
5.4.2022 | 167 hodnocení
Ferouser  70 %
14.3.2022 | 31 hodnocení
Mol1111  100 %
12.3.2022 | 19 hodnocení
Kukollin  100 %
14.2.2022 | 11 hodnocení
Tarbík  100 %
13.2.2022 | 165 hodnocení
HawkeyeSaw  90 %
9.2.2022 | 224 hodnocení
Braddy  100 %
9.2.2022 | 213 hodnocení
Eliskamikova  100 %
16.12.2021 | 28 hodnocení
K8L  100 %
11.11.2023 | 3 hodnocení
Yellow pillow  100 %
11.5.2023 | 4 hodnocení

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.