agentura ADF

Můj báječný rozvod

Premiéra: 23.10.2003 | 2:15
Původně hráno v Divadle Viola a v Divadle Na Fidlovačce (Komorní Fidlovačka).
Premiéra na scéně Komorní Fidlovačky: 28.3.2006. Překlad: Pavel Dominik. Scéna: Miloň Kališ. Kostýmy: Katarína Hollá. Režie: Jana Kališová.
Laskavá komedie věnovaná všem, kteří ne vlastní vinou zůstali sami. Eliška Balzerová sama na jevišti ve všech osmnácti rolích.
Hodnocení inscenace
Redakce
77 %
Uživatelé
84 %
náš tip
Tip od redaktorů: Jiří Koula, Pavel Širmer, Jiří Landa  Tip od redaktorů: Jiří Koula, Pavel Širmer, Jiří Landa  Tip od redaktorů: Jiří Koula, Pavel Širmer, Jiří Landa
841581000
Chci vidět - přidat do seznamu
Termíny představení

Volby

Hodnocení (162)

HODNOCENÍ REDAKCE
Anežka Kotoučová  70 %
25.8.2020 | 216 hodnocení
+ souhlasím
Takhle si představuji kvalitní oddechovku. Vtipnou, ale bez zbytečných vulgarit a lacinností. S lehkým dějem nevyžadujícím přemýšlení, přesto s nosnými myšlenkami a názory. Můj báječný rozvod to vše splňuje. Ano, text není zrovna nějaký vrchol kvality, ale zato pomáhá udržet pozornost po celou poměrně dlouhou dobu monodramatu. Eliška Balzerová je nepřekonatelná, bryskně a s gracií přeskakuje do dalších rolí, v inscenaci je viditelně "zabydlená". Překonalo mé očekávání.
75%
Jiří Koula  80 %  Tip Jiří Koula
20.12.2011 | 1598 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Eliška Balzerová fantastická, hra samotná je ale citelně slabší než Rok magického myšlení a opravdu docenit ji může asi jen rozvedená padesátnice.

A o poznání více na mě zapůsobila i Shirley Valentine Simony Stašové, jež je této inscenaci více než trochu podobná.
Lukáš Dubský  70 %
24.4.2011 | 971 hodnocení
Pavel Širmer  80 %  Tip Pavel Širmer
13.12.2010 | 1816 hodnocení
Jan Pařízek  80 %
823 hodnocení
Helena Grégrová  80 %
1512 hodnocení
Jiří Landa  80 %  Tip Jiří Landa
2942 hodnocení
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ
Michal1982  80 %
3.10.2022 | 115 hodnocení
+ souhlasím
Eliška Balzerová je výjimečná herečka, proto mi bylo milou povinností jít se podívat na toto představení. Souhlasím s tím, že text není nijak převratný, ale pozorovat hereckou práci paní Balzerové na jevišti je jako balzám na duši. Paní Eliška patří k našim hereckým ikonám a já jsem velice rád, že jsem ji mohl vidět naživo. Ač je to hra spíše o smutném tématu, Eliška Vás dokáže rozesmát!
Lauralex  80 %
26.7.2022 | 31 hodnocení
+ souhlasím
Eliška Balzerová se svojí one woman show je úchvatná. Mám ji ráda, ale v této poloze to pro mě bylo velmi milé a zajímavé překvapení. Je úžasné, jak si sama vystačí, dokáže tak rychle měnit emoce i role a obsáhne celé jeviště. Na scénu s vibrátory nezapomenu, pokaždé pobaví. Viděno ze záznamu, několikrát, a vždycky se ráda podívám.
Petaz  80 %
7.3.2022 | 45 hodnocení
+ souhlasím
75%
Karel1964  50 %
4.1.2022 | 45 hodnocení
+ souhlasím
Já vám nevím... Paní Balzerová hraje skvěle, o tom žádná. Většina diváků se bavila a dokonce byl potlesk ve stoje.
Ale mě to nudilo a některé věci, jako přehrávaná uklízečka s těžkým ruským přízvukem a homosexuální přítel, to mi přišlo hodně laciné. Celkově dost nuda a občas mi to přišlo jako hraní na první signální.
Asi tomu i škodí prostor divadla. Tato hra je na velké divadlo příliš komorní a paní Balzerová se na jevišti v tak velkém divadle ztrácí.
Buď jsem prostě nebyl naladěn na správnou notu nebo tohle představení je poměrně laciné...
Ivo Železný  90 %
25.6.2021 | 282 hodnocení
+ souhlasím
One woman show pro Elišku Balzerovou přes dvě hodiny na jevišti. Na nudu nebylo místo, smích častý, úžasná energie. Klobouk. I text byl výborný.
Závěrečný velmi zasloužený potlesk vestoje. Jedno z výjimečných představení až do alchajmra.
Studený Čumáček  60 %
10.6.2020 | 343 hodnocení
+ souhlasím
65%
Herecky bez vad, nepřehrává se, netlačí na pilu, nedojí slzičky...taky proto hodnotím tak vysoko. To jen ten slaboučký text mi leze na nervy. Určitě to nebylo pro mě, ale pokud jste náhodou rozvedená padesátnice +, poslužte si, bude se to líbit. Lepší než zbaštit bonboniéru a zapít ji sedmičkou laciného vína.
Henry  90 %
1.1.2020 | 50 hodnocení
+ souhlasím
Šaramantní, skvělá herečka Eliška Balzerová. Uchvátí svojí normálností, přirozeností, ani stopa po přehrávání. A je třeba podotknout, že se člověk moc dobře baví, i když není čerstvě rozvedená padesátnice...
Avlis  100 %
19.9.2019 | 136 hodnocení
+ souhlasím
Herecky koncert Elišky Balzerové. Má velký komediální talent. Hra mě velmi zaujala, jen to bylo až moc dlouhé. S přestávkou 2:40...
Mimouch  70 %
4.9.2019 | 50 hodnocení
+ souhlasím
Upřímně, nebýt E. Balzerové, nestálo by toto představení za řeč. Ale možná je to tím, že nejsem rozvedená padesátnice :)
NOvYl  70 %
11.6.2019 | 32 hodnocení
+ souhlasím
Paní Balzerová je v této roli výborná. Hra samotná je velmi vtipná a poutavá. I když je podaná výhradně z ženského pohledu bavil jsem se velmi.
=nevadilo by mi vidět znovu
Trafalgaros  100 %
9.5.2019 | 34 hodnocení
+ souhlasím
Paní Balzerová, smekám!
Divadelník..  70 %
14.4.2019 | 35 hodnocení
+ souhlasím
Obdivuji představení s jedním hercem. Velká zodpovědnost.
Denniska.b@seznam.cz  100 %
31.5.2018 | 6 hodnocení
+ souhlasím
Naprosto neskutečný výkon !!!
2mig1  80 %
25.4.2018 | 25 hodnocení
+ souhlasím
Inscenační stálice, která vždy pobaví. Eliška Balzerová se vděčné role chopila skvěle a její výkon rozhodně nenudí.
Lenkakebulka  70 %
2.4.2018 | 51 hodnocení
+ souhlasím
Paní Balzerová je výborná, ale téma mi nebylo úplně blízké. Asi ocení hlavně starší rozvedené ženy.
Tomas22  90 %
3.2.2018 | 88 hodnocení
+ souhlasím
Prijemne prozity vecer s Eliskou Balzerovou.
Kytina  60 %
29.1.2018 | 164 hodnocení
+ souhlasím
Herecký výkon netřeba komentovat-vynikající. Hra milá, divácky rozhodně vděčná.
Ale pro mě bohužel nic víc.
Pár z lóže, ve které jsem byla, dokonce o přestávce zmizel..vždy říkám-každý má jiný vkus :)
Sasanka_007  50 %
24.1.2018 | 16 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Ne, opravdu jseme se nespletla v hodnocení. Tato vysoce hodnocená inscenace mě i partnera zklamala. Proti Elišce Balzerové nelze říci nic negativního, hrála to skvěle, ale... jaksi to nedoběhlo, kam mělo. Bylo to prázdné povídání pořád dokola, manžel byl jen a jen negaivní, žena jen a jen zhrzená, jaksi tam nebyla jiná poloha. Na rozdíl od podobného kusu Shirley Valentine, kde nás Simona Stašová dojala k slzám, jsme o přestávce odešli. Budili jsme úžas uvaděček i šatnářek, které toto ještě u tohoto představení nezažily, ale zkrátka jsme museli. Prázdnota a nuda.
Petra22@  100 %
19.10.2017 | 5 hodnocení
+ souhlasím
100% výkon Elišky Balzerové! Pěkné přestavení. Doporučuji!
Oli.barley@gmail.com  100 %
24.6.2017 | 5 hodnocení
+ souhlasím
výborné komediální a vkusné představení! Eliška je prostě paní herečka. doporučuji
Vlastaa  100 %
22.4.2017 | 25 hodnocení
+ souhlasím
Vynikající představení, senzační E.Balzerová. Vtipné, oduševnělé, žádné přehrávání.
Bílek  80 %
12.4.2017 | 40 hodnocení
+ souhlasím
75 %
Kluk.sedu  90 %
6.4.2017 | 89 hodnocení
+ souhlasím
Paní Balzerová svým výkonem výrazně pozvedla kvalitu hry samotné.
Jan Bohutinsky  100 %
21.3.2017 | 31 hodnocení
+ souhlasím
Herecký koncert paní Balzerové, inteligentní humor, výborné!!!
EliAn  100 %
3.10.2016 | 44 hodnocení
+ souhlasím
Herecký koncert Elišky Balzerové. I když hra celkově působí vesele a moc jsme se nasmáli, dotýká se mnoha ženských bolístek.
Martina123  100 %
23.4.2016 | 78 hodnocení
+ souhlasím
Představení hrane srdcem ...
UnStable  100 %
31.3.2016 | 27 hodnocení
+ souhlasím
Když to osloví i dvacítky, přestože hra řeší život zralé ženy, tak to je co říct. Bavila jsem se od začátku do konce.
Šárka Beranová  90 %
13.3.2016 | 16 hodnocení
+ souhlasím
Vyborné představení, výborný herecký výkon. Opravdu mnohem lepší než Shirley Valentine a Simona Stašová.
Rcbn  80 %
14.2.2016 | 16 hodnocení
+ souhlasím
Skvělá Eliška Balzerová.
Honza1  90 %
19.1.2016 | 84 hodnocení
+ souhlasím
Skvělá E.Balzerová! Mám-li srovnat s Shirley Valentine S.Stašové v ABC, tak mě určitě chytnul více "rozvod". Také komorní prostředí Komorní Fidlovačky je pro one woman show vhodnější, než velký sál divadla ABC. Představení se mi moc líbilo, i když jsem chlap a logicky jsem některé věci nemohl pobrat. Přítomné dámy ho oceňovaly výrazně více. Z reakcí bylo znát, že to mají prožité. Standing ovation byl na místě.
JaNaD  90 %
10.1.2016 | 67 hodnocení
+ souhlasím
Inteligentní zábava o zdánlivě smutném období lidského života. Avšak Eliška Balzerová ukazuje, že to tak depresivní být nemusí. Herečka také výborně zvládá zahrát i další postavy a člověk jí opravdu věří, že teď mluví kamarádka, matka ...
Janica  70 %
27.10.2015 | 12 hodnocení
+ souhlasím
Velmi milé představení, takový "Deník Bridget Jones" pro padesátnice. Laskavý a nevtíravý výkon Elišky Balzerové dokáže zaplnit mysl porcí životního nadhledu a optimismu!
Martina_K  100 %
11.6.2015 | 62 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Paní Balzerová skvělá, představení mě nadchlo a výborně jsem se bavila.
Fougeres  80 %
17.2.2015 | 20 hodnocení
+ souhlasím
taková "holčičí" záležitost, ale myslím, že ani pánové se v hledišti nudit nemůžou.-) E. Balzerová je skvělá herečka a roli ji výborně sedí
Luciferie  50 %
14.2.2015 | 121 hodnocení
+ souhlasím
U mě se bohužel realita nepotkala s očekáváním. E. Balzerová je vynikající jako vždy, bohužel to pro mě však nevynahradilo nijaký děj/text.
(Pokud chcete na E. Balzerovou, doporučuji spíše "Tři holky jako květ", taktéž z komorní scény.)
Kvapnik25  90 %
31.1.2015 | 59 hodnocení
+ souhlasím
Vynikající výkon Elišky Balzerové.
Julie_mie  90 %
26.1.2015 | 18 hodnocení
+ souhlasím
Eliška Balzerová je dokonalá!
Tomkom  70 %
3.1.2015 | 81 hodnocení
+ souhlasím
Herecký koncert Elišky Balzerové o tom nemůže být pochyb. Bohužel musím říct, že komorní scéna této hře slušela mnohem víc. Takže si uchovám v paměti představení navštívené před X lety.
Monulinka  80 %
10.11.2014 | 391 hodnocení
+ souhlasím
Herecký koncert E. Balzerové! Viděno z TV záznamu.
Teejay  70 %
31.10.2014 | 66 hodnocení
+ souhlasím
Nechybí sebeironie, sarkazmus - i přes neveselé téma Eliška dokáže osobním šarmem zůstat nad věcí a lacině nedojímat diváka.

Není vhodné pro "depkaře", Eliškin věrný výkon nepomůže překonat tento stav.
Marsed  80 %
17.10.2014 | 155 hodnocení
+ souhlasím
Velmi vydařená hra s vynikající E. Balzerovou.
Varan  70 %
11.10.2014 | 112 hodnocení
+ souhlasím
Excelentní Eliška Balzerová v roli životem zklamané a opuštěné Angely Kennedyové-Lipské. Po nedávném zhlédnutí hry Shirley Valentine s vynikající Simonou Stašovou se více než nabízí srovnání, jelikož jsou si hry velmi podobné. Za mě možná o malinko více vítezí Eliška Balzerová, ale i v případě této hry bych hodnotil ještě trochu výše být ženou ve středních letech. Naprosté nadšení mé maminky, kterou jsem na tuto hru pozval, je toho důkazem.
Onsteri  70 %
22.6.2014 | 92 hodnocení
+ souhlasím
Výkon paní Balzerové výborný, jen se mě hra generačně nezaujala.
Adele  100 %
25.3.2014 | 46 hodnocení
+ souhlasím
Eliška v roli Angely Kennedyové Lipské je báječná. Stejně tak v roli svého psa, manžela Maxe, ruské uklízečky, mexické milenky, Úžasné představení, plné humoru i o smutných peripetiích života.
Kateřina Lužná  90 %
16.1.2014 | 30 hodnocení
+ souhlasím
Eliška Balzerová je báječná v každé postavě i postavičce (miluju hlavně uklízečky). Kdokoli se potřebuje dobře zasmát a ujistit, že i ostatní mají podobné problémy, tahle hra je sázka na jistotu. Hlavně scéna v sexshopu už patří do zlatého fondu divadelní srandy.
Misa  90 %
5.10.2013 | 81 hodnocení
+ souhlasím
Komedie, u které se opravdu nasmějete, která Vás nabije pozitivním myšlením. Eliška Balzerová hraje tak přirozeně, že už to víc nejde a i při předvádění ostatních postav se nikdy nepřibližuje trapnosti. Výborná hra s výbornou herečkou!
Vitounek  90 %
21.6.2013 | 106 hodnocení
+ souhlasím
Úžasná Eliška Balzerová!!!
Vladimír10  90 %
29.4.2013 | 492 hodnocení
+ souhlasím
Úctyhodný herecký výkon Elišky Balzerové vytváří z monodramatu Geraldine Aron strhující podívanou. Zážitek je srovnatelný s inscenací Shirley Valentine Simony Stašové, přičemž mě Můj báječný rozvod oslovil svojí vypovídací hodnotou o něco více. Velmi působivé byly chvíle absolutní tmy na konci představení, kdy nikdo z diváků vůbec netušil, kde se herečka pohybuje a jen naslouchal jejím pronikavým replikám. Mezi vtipnějšími momenty vyniká především různé napodobování hlasů a chvilky s plyšovým psem. Závěrečné standing ovation pouze dokazuje, jakých kvalit tato inscenace dosahuje.
Monča  100 %
2.4.2013 | 15 hodnocení
+ souhlasím
Úžasné představení, kdy se člověk začne smát už po pěti minutách a nepřestane dokud večer neusne. Neskutečně vtipné hlášky a perfektní herecký výkon Balzarové!
Mlha  70 %
30.3.2013 | 24 hodnocení
+ souhlasím
Velmi dobré - ale spíše pro ženy (aspoň podle mě).
Síma  90 %
18.3.2013 | 115 hodnocení
+ souhlasím
Vynikající Eliška Balzerová!!! BRAVO!!
L. Janáková  80 %
16.3.2013 | 23 hodnocení
+ souhlasím
Úžasná Eliška Balzerová, to jistě nemá smysl znovu vyzdvihovat, přesto si to neodpustím. Občas se mi stávalo, že jsem v myšlenkách ujížděla mimo pozorování hry, ale bylo to spíš tou životní pravdou, která mi připomínala mnohé z mého života.
Cinda  90 %
15.3.2013 | 29 hodnocení
+ souhlasím
Výborný text a hlavně úchvatné podání paní Balzerové.
Fedorocko  80 %
27.2.2013 | 656 hodnocení
+ souhlasím
Viděno v TV záznamu, i tak zážitek
Mondi.h  90 %
6.2.2013 | 31 hodnocení
+ souhlasím
Výborné představení v úžasném podání Elišky Balzerové, kde naprosto exceluje. Její výkon vás utvrdí, že je to herečka par excellence. Velice pěkně podaný příběh, kde se i zasmějete.
Sofie  90 %
28.11.2012 | 30 hodnocení
+ souhlasím
Kouzelná Eliška Balzerová!
Irena  90 %
18.9.2012 | 63 hodnocení
+ souhlasím
Skvělá Eliška Balzerová, výborná hra.
Maxim de Winter  100 %
20.6.2012 | 91 hodnocení
+ souhlasím
Skutečně jedinečné představení. Životní role Elišky Balzerové.
Ytoska  100 %
2.6.2012 | 53 hodnocení
+ souhlasím
Hra je hereckým koncertem možná nejlepší české herečky současnosti; ač ve svých sedmnácti letech ještě nemám sebemenší zkušenosti s tím, o čem celá hra je, bavila jsem se více než dobře.
Radka  100 %
1.11.2011 | 53 hodnocení
+ souhlasím
Vynikající představení, nemá chybu.
Rak61  100 %
18.9.2011 | 94 hodnocení
+ souhlasím
Paní Balzerová je jedinečná,
J09  90 %
10.3.2011 | 46 hodnocení
+ souhlasím
báječná Eliška Balzerová v báječném rozvodu
Janis  80 %
11.10.2010 | 259 hodnocení
+ souhlasím
Eliška Balzerová je opravdu skvělá.
Monika Peroutková  100 %
22.9.2022 | 3 hodnocení
+ souhlasím
Smekám před herectvím paní Balzarové. Hra je úžasná, nastudování velmi povedené, nepřekonatelný herecký výkon. Bavili jsme se a přitom to nebyla trapná komedie. Občas nás mrazilo, protože jsme s partnerem oba rozvedení, a přitom se ve hře nemoralizovalo. Jak to skončí někdo tušil, někdo ne. Ale jsem přesvědčená, že každý v sále chtěl zůstat až do úplného konce. Dlouhý potlesk ve stoje byl naprosto zasloužený.
Leli  100 %
22.10.2019 | 4 hodnocení
+ souhlasím
Elišce Balzerové velká poklona, za samostatný výkon na jevišti.
Malynemec  80 %
24.9.2019 | 4 hodnocení
+ souhlasím
Eliška exceluje. Jak už bylo zmíněno, hra sama o sobě není taková pecka, ale Eliška celou hru vyzdvihne minimálně o stupeň výš.
Dotcomsk  20 %
11.3.2017 | 1 hodnocení
+ souhlasím
Podľa reakcie publika najlepšia hláška pri kúpe vibrátoru a ponuke baterky - nevedela som, že si musím u toho svietiť - to svedčí za všetko. Ako človek vyrastajúci na humore Lasicu a Satinskeho, Šimka a Grossmana, či Cimrmanai, mi príde táto írska rádoby komédia vrcholne trapná. Ľudstvo degeneruje, v SR je vrchol humoru Kredenc a Horná Dolná, v ČR Robinsonov ostrov a Výmena manželiek, v USA vedie Trump, v ČR prezident blije na klenoty . A národ sa rehlí nad rozborom stolice a veľkostiach penisu od Geraldine Aron. Bôľno mi na duši, asi sa pôjdem zdrúľať, aby som citoval klasikov L+S
Tonick73  90 %
18.5.2011 | 3 hodnocení
+ souhlasím
Vynikající text a vynikající výkon, dynamický minimalismus.
R.k.  100 %
3 hodnocení
+ souhlasím
Tak tohle představení prostě nemá chybu! Byla jsem na něm již 3x :) Zvlášť doporučuji ženám středního věku, které se v hlavní postavě najdou - ale i pro mladé lidi jako já je to velmi vtipné představení. V sále převažovaly ženy, zřejmě jim má představení více co říci. Spousta slovního humoru, vtipných scén, ale i několik málo vážnějších pasáží, kde uslyšíte pár moudrých postřehů o vztazích mužů a žen, rodičů a dětí a o životě vůbec. Představení doporučuji, nebudete litovat - výkon Elišky Balzerové je opravdu fenomenální!
Resza_g  100 %
25.4.2022 | 45 hodnocení
Bařena  70 %
7.3.2022 | 63 hodnocení
Valmez  100 %
18.1.2022 | 335 hodnocení
Mefistofela  100 %
9.1.2022 | 58 hodnocení
Eurotours  100 %
11.11.2021 | 45 hodnocení
Miss.  80 %
31.3.2020 | 18 hodnocení
Mary  80 %
10.2.2020 | 79 hodnocení
Zapina  80 %
11.1.2020 | 21 hodnocení
Vercas  80 %
10.11.2019 | 32 hodnocení
Stolistr  70 %
7.11.2019 | 41 hodnocení
Davez  70 %
24.10.2019 | 67 hodnocení
Atram  90 %
23.10.2019 | 12 hodnocení
Aneta Věžníková (Aneta18)  80 %
21.10.2019 | 70 hodnocení
Xcepek  70 %
2.10.2019 | 618 hodnocení
Makronka123  80 %
6.6.2019 | 42 hodnocení
Halirova.jana  70 %
5.5.2019 | 76 hodnocení
Munoz  100 %
1.12.2018 | 107 hodnocení
Falada  80 %
19.9.2018 | 75 hodnocení
Janca525  90 %
19.9.2018 | 118 hodnocení
Lukrativni  80 %
3.9.2018 | 76 hodnocení
Jakubson  90 %
10.8.2018 | 94 hodnocení
Šárka K.  100 %
10.6.2018 | 7 hodnocení
Lenkad  80 %
28.2.2018 | 61 hodnocení
Myosotis  80 %
14.1.2018 | 43 hodnocení
Suchyi  80 %
28.11.2017 | 12 hodnocení
Adelafray  80 %
14.11.2017 | 21 hodnocení
Anah  100 %
12.10.2017 | 184 hodnocení
RadekKarkovsky  80 %
30.9.2017 | 12 hodnocení
Sonidlo  40 %
31.5.2017 | 6 hodnocení
Scoobi  80 %
5.3.2017 | 98 hodnocení
MarekLinhart  90 %
16.2.2017 | 152 hodnocení
Michal Vávra  90 %
9.11.2016 | 22 hodnocení
DaZeL  100 %
25.9.2016 | 85 hodnocení
Boo  100 %
25.9.2016 | 124 hodnocení
Plšík  80 %
24.6.2016 | 696 hodnocení
Andy2009  90 %
16.4.2016 | 40 hodnocení
Cindy.92  90 %
13.4.2016 | 314 hodnocení
Orienteering  90 %
7.4.2016 | 56 hodnocení
MorIska  80 %
6.4.2016 | 49 hodnocení
Veronica.vi  80 %
7.3.2016 | 10 hodnocení
AnnieCross  100 %
30.12.2015 | 6 hodnocení
David Strang  60 %
20.12.2015 | 127 hodnocení
Bernardblack  70 %
29.11.2015 | 305 hodnocení
Etfu  90 %
23.11.2015 | 65 hodnocení
Lestoc  70 %
2.11.2015 | 8 hodnocení
Silencia  70 %
4.10.2015 | 34 hodnocení
Agatha  100 %
9.4.2015 | 69 hodnocení
Pevos  90 %
5.4.2015 | 92 hodnocení
Kraval  50 %
24.3.2015 | 40 hodnocení
Tarbík  80 %
10.3.2015 | 140 hodnocení
IgnaciusR  100 %
20.2.2015 | 33 hodnocení
Jana Jandova  100 %
8.1.2015 | 16 hodnocení
Marcela  80 %
13.10.2014 | 410 hodnocení
Kaklapak  70 %
24.8.2014 | 74 hodnocení
Verapi  90 %
3.6.2014 | 96 hodnocení
Meg  60 %
23.5.2014 | 43 hodnocení
Noc17  100 %
21.2.2014 | 45 hodnocení
Katerian  90 %
31.1.2014 | 35 hodnocení
Maybe  80 %
12.1.2014 | 77 hodnocení
Frankovka  80 %
30.12.2013 | 247 hodnocení
Vratislav Honzálek  60 %
9.12.2013 | 109 hodnocení
Johnes  80 %
23.11.2013 | 14 hodnocení
Skubalova  90 %
21.11.2013 | 68 hodnocení
Ivushka  80 %
6.4.2013 | 93 hodnocení
Milan  80 %
2.3.2013 | 52 hodnocení
Dovemummy-Alena S.  90 %
26.2.2013 | 151 hodnocení
Addk  100 %
4.2.2013 | 119 hodnocení
Poristm  80 %
17.12.2012 | 87 hodnocení
Papirek32  100 %
15.10.2012 | 156 hodnocení
Luboš  90 %
13.2.2012 | 6 hodnocení
Donpedro39  60 %
10.2.2012 | 138 hodnocení
Kellyt  70 %
25.12.2011 | 41 hodnocení
Mau  90 %
13.11.2011 | 96 hodnocení
Fr2709  90 %
5.11.2011 | 169 hodnocení
Lumca  80 %
9.10.2011 | 343 hodnocení
V.morava  80 %
5.10.2011 | 560 hodnocení
Janaa  90 %
1.10.2011 | 32 hodnocení
Kolemjdouci  100 %
22.9.2011 | 80 hodnocení
Hosmanova.martina  100 %
14.7.2011 | 26 hodnocení
Dera  100 %
11.6.2011 | 15 hodnocení
Teres  100 %
25.12.2010 | 126 hodnocení
Čiko  80 %
24.11.2010 | 889 hodnocení
Pavla z Tábora  100 %
59 hodnocení
Vedee  70 %
112 hodnocení
Jirkan  80 %
564 hodnocení
Andy2112  80 %
20.2.2015 | 4 hodnocení

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.