Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

J.anek

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 11 % (84)
Helena Grégrová: 13 % (94)
Jiří Koula: 14 % (70)
Jiří Landa: 14 % (95)
Iva Bryndová: 15 % (41)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 7 8 9 10 11 12 13 > >>

(zadáno: 3.6.2015)
Plzeňská inscenace je skvělá díky obrovské energii všech účinkujících. Překvapením je pro mě choreografie Lukáše Vilta, moc mě bavila.
Scéna je docela funkční - dvě konstrukce proti sobě, čtyři postele na kolečkách. Jen mi připadá zbytečné to neustálé šplhání po konstrukcích, které se ke hře využívají minimálně. A taky se herci při tom neustálém stěhování postelí docela nadřou - občas to ale vytvoří obraz, který zatraceně stojí za to!
Hvězdou inscenace pro mě byl Pavel Režný. Na muzikály chodím minimálně, neznal jsem ho. Talent jako hrom. Výborný Josef Hruškoci, bravurní Karolina Gudasová.
(zadáno: 26.5.2015)
Výborná hra, poctivá inscenace.
(zadáno: 20.5.2015)
Tahle inscenace má řadu chyb, lze k ní mít desítky drobných výhrad, ale z jeviště se na vás valí neuvěřitelná energie, touha vypovědět příběh, zaujmout k němu stanovisko a poučeně se vyjádřit k dnešku. Téhle odvaze tleskalo vstoje vyprodané (!) chebské divadlo a já se rád přidal. Inscenace, jakých je málo.
(zadáno: 26.4.2015)
Celkem svižná konverzační komedie s nepůvodním námětem je plná banalit a klišé. Není divu, že se Joanna Murray-Smithová v ČR skoro nehraje. Nominace na nejlepší komedii roku 2009 (v rámci Olivier Awards) je pro mě dost nepochopitelná. Ale byla to konec konců jen nominace... Inscenaci kraluje Bibiana Šimonová - je noblesní, krásná, vtipná, sarkastická, okouzlující. Zasloužila by si lepší text.
(zadáno: 5.4.2015)
Tuška se rozčiluje kvůli rasistickým vtipům. Obávám se, že nepochopila klíč k celé inscenaci. Škoda, protože je to zážitek. Živočišná Magda Borová, krásný Igor Orozovič, kluzký David Prachař a autentický Karel Dobrý. Skvělá scéna. Ale když někdo nechce porozumět, tak prostě neporozumí. Ten povyk kolem Špinara nedovedu pochopit - já jsem nadšený a moc se těším.
(zadáno: 29.3.2015)
Existenciální drama o diktátorovi, o neomezené moci a její absurditě se koná tak nějak nevzrušivě. Nebudí hrůzu ani jiné emoce. Vypadá dobře, má lákavý design, ale uvnitř je tak trochu prázdno, emoční pusto. Problém vidím v režii, nejednotné stylizaci a několika nehercích. Škoda, protože Martin Stránský podává soustředěný a ukázněný výkon. A výborní jsou Ondřej Rychlý a Jan Holík. A jsem nadšený z toho, že si konečně někdo všiml technických možností jeviště Velkého divadla. :-)
(zadáno: 18.3.2015)
Tak trochu sterilní inscenace o zlém světě, kde jsou na sebe lidi zlí. Nevkusná nefunkční scéna, nelogická (alespoň pro mě) závěrečná animace, podivné kostýmy. Já vlastně ani nevím, o čem to je. Vykastrovali Kafku...
(zadáno: 22.2.2015)
Obávám se, že nikoli "plzeňský Moliere", ale divadelní verze Zdeňka Trošky. Bez urážky. Nějak mi to srovnání sedí líp. Většina Procházkových her/inscenací z mysli čtenáře/diváka rychle vyšumí - jako to šampaňské, kterým se připíjí v závěru "Jednotky". A přece to celé vzbuzuje respekt. Procházka je skvělý řemeslník, výborně pointuje, na rozdíl od Trošky je trapný jen výjimečně. Diváci se baví a tleskají, ale do týdne už nebudou vědět, čím se "Jednotka" liší od ostatních Procházkových her. A liší se vůbec? Je to celé tak za 50%. Pět navíc za scénografické překvapení, pět za Štěpánku Křesťanovou.
(zadáno: 18.2.2015)
(zadáno: 18.2.2015)
Už týden přemýšlím o tom, co nám chtěl Nikolaj Penev říct... Že každý myslí jen na svůj prospěch? To snad nemusel říkat dvě a půl hodiny. Inscenace začíná velmi energicky a herecké výkony jsou dobré, ale každá vtipná situace je natahována do nekonečna - už se dávno nikdo nesměje, a konec vtipu je v nedohlednu... Škoda. Na kvalitní činohru velké jeviště Nového divadla stále netrpělivě čeká.
(zadáno: 29.1.2015)
Film Barbry Streisand jsem viděl určitě desetkrát a bál jsem se, že v té konkurenci kladenská inscenace neobstojí... Obstála. Asi by to chtělo trochu krátit, leckde zrychlit nebo vynechat ten nesmyslný kouř. Ale výpověď Marie Štipkové je silná - soustředěný výkon bez nejistot. V Jiřím Š. Hájkovi měla skvělého partnera, chtělo by to ještě ženskou partnerku. Třeba to přijde s reprízami.
(zadáno: 20.12.2014)
Erbenova pohádka o princezně znásilněné ve spánku doznala v přepisu Kláry Špičkové mnohých změn - ze starého sluhy Hanuše je šašek, princové dostali jména podle svých vlastností, ze staré vědmy jsou tři panny a z kouzelného šedého ptáka je vlk, který umí létat. Většinou je to příběhu ku prospěchu, jen mi trochu vadí, že zlo nebylo potrestáno - krutí Hynkovi (zde Dobroslavovi) bratři se totiž údajně napravili. Pohádka je to veselá a svižná, hezky funguje stínohra, kterou po představení herci dětem předvedou. První pohádka v novém divadle dopadla dobře, těším se na další.
(zadáno: 20.12.2014)
Moc milá inscenace, na nostalgii divák rychle zapomene a je vtažen do pěti beránkových dobrodružství. Funkční scéna, výborné loutky, spousta vtipů. Vlčí smečka je zábavná, hlavně alfa samec - první vlk, tedy Milan Hajn. Na způsob, kterým uspává unesenou a vystrašenou ovečku, asi nikdo hned tak nezapomene. Jen ten přihřátý krejčí je trochu hloupý nápad. Ale mnohé pobavil, tak proč ne.
(zadáno: 17.12.2014)
Milá situační komedie se odehrává v nádherných kulisách luxusního domu, všechno jen v černé, bílé a v šedi. I vánoční stromek, dárky, kostýmy - radost pohledět. A to, co se odehrává na jevišti, je velmi barevné. Monika Švábová si užívá roli poněkud zmatené maminky hlavního hrdiny, mimořádně to sluší dvojici Jan Maléř a Štěpánka Křesťanová - jako by vypadli z nějakého černobílého filmu. Vrcholem je scéna vraždění a následné odklízení mrtvoly dvojicí Štěrba-Maléř - to je série gagů, která vyvolává záchvaty smíchu. Apolena Veldová snad musí cvičit jógu, jinak to není možné. Dobrá inscenace.
(zadáno: 14.12.2014)
(zadáno: 14.12.2014)
Myslím, že to není moc dobrý text. Záplava slov, nejasně položené otázky, málo odpovědí. Taková slabší Díra u Hanušovic - tady Bohunice (jakože tam není Bůh asi). Výborná Johana Tesařová, dobrý Robert Jašków. Konec je nekonečný.
(zadáno: 12.12.2014)
(zadáno: 12.12.2014)
Chytře vymyšlenou stylizaci respektují všichni herci, inscenace baví i dojímá. Parodovat bychom měli jen to, co máme rádi - a to myslím funguje dokonale. Je evidentní, že se Špinar s Novákovou protektorátnímu filmu neposmívají, že se nechali okouzlit a strhnout jeho poetikou. Je milé sledovat, co se stane ze slova drama, když vynecháme samohlásky a trochu zamícháme s pořadím písmen. ;-)
(zadáno: 7.12.2014)
Po všech stránkách vynikající inscenace, byla to radost. Výtce k obsazení Bibiany Šimonové nerozumím. Je velká škoda, že už je tu (16. 12. 2014) derniéra!
(zadáno: 4.12.2014)
Proč hrát moralitu, když je inscenátorům k smíchu? Jinak už se v sále nesmál skoro nikdo. Škoda toho úsilí. Deset procent navic za Petra Konáše a dalších deset za Moniku Švábovou.
(zadáno: 8.11.2014)
Dechberoucí výkon. Jediný herec, a přece je na prázdné scéně plno postav, které Marek Menšík výborně charakterizuje, stačí mu jedno gesto - a přesně víte, kdo stojí před vámi. Silný příběh plný vtipu i silných emocí. Širák dolů!
(zadáno: 2.11.2014)
Především excelentní Andrea Černá a její práce s copem! Jednotná stylizace, velká přesnost, souhra všech tří herců. Mám radost, že do Plzně přišel Jan Plouhar. Funkční scéna, kostýmy přesně charakterizují postavy a ještě sluší. Kompaktnosti a údernosti inscenace svědčí i délka (asi 70 minut). Z toho, co se děje v plzeňském black boxu, jsem zatím nadšený.
(zadáno: 1.11.2014)

Další stránky hodnocení: << < 7 8 9 10 11 12 13 > >>