Redakce

Iva Bryndová

redakční zkratka: ib

souhrnná stránka redakceVolby

Hodnocení (273)

Filtrování hodnocení:    
   

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

(zadáno: 29.10.2014)
75%
Toho, kdo má naposlouchanou z CD původní verzi, překvapí (poměrně příjemně) živější a o něco tvrdší hudba, která je v češtině doplněná výbornými texty J. Joska. Líbil se mi způsob, jakým si pohráli se scénou, která byla jak klasická, tak moderně dotvořená projekcemi, a vždy pompézní, také nápaditá choreografie. Spolu se skvělými výkony (výborná Z. Herfortová i S. Janotová, D. Vitázek (ačkoli u těch dvou jsem celou dobu bojovala s tím, že už jsem je viděla mockrát jinde a lepší) a R. Jícha) to dohromady dává další výborný muzikál na repertoáru MDB.
(zadáno: 13.10.2014)
65% (blíž viz blog) (více v článku na blogu)
(zadáno: 11.9.2014)
75%
Příjemná konverzační komedie. Zaujaly výkony Petry Horváthové, Václava Jílka, Jana Jankovského a obou Claudiů.
(zadáno: 2.8.2014)
(zadáno: 1.5.2014)
75%
Pěkná klasická hra.
Dnes v některých místech už trochu trpí tím, že někteří herci za ty roky uvádění svým postavám trochu zestárli, ale jejich výkony to nijak významně nesráží. Zejména D. Prachař byl výborný, i když jsou role, které mu sedí ještě významně víc.
(zadáno: 24.3.2014)
(2.premiéra - R.Coufalová, T.Savka, M.Školout, R.Jícha, V.Gidová)
Muzikál, který rozhodně stojí za to vidět. Režijně i choreograficky povedené, několik zvlášť výborných režijních nápadů, které hodně zaujaly. Tím nejsilnějším byly jednoznačně davové scény, mimo jiné těžící z velké a výborné company a poté T.Savka, který si představení tak trochu "ukradl" pro sebe, ačkoli R.Coufalová byla výborná - zejména obě velká sóla byla skvělá.
Moc mi nesedí přebásnění, není špatné, jen mám radši pražské. Ještě si to potřebuje trochu "sednout", ale v podstatě dojem trochu kazil jen vypadávající zvuk.
(zadáno: 20.12.2013)
75% - Bylo to výborné. Výborné herecké výkony, působivá hra. Ale umím si tak nějak představit, že by mohla zapůsobit i víc. Někde jí něco chybělo.
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
75%
Výkony byly perfektní, výprava, hudební nastudování, dobré i texty... Jen se nějak nedostavil ten správný pocit.
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
Z mého pohledu je to náš jednoznačně nejlepší původní muzikál. Jenže v opakované verzi v Kalichu s Petrem Bende byl prostě lepší. Některé nové úpravy mu neprospěly, přidané postavy, herecké výkony v Broadwayi ty kalichovské nepředčí (některé z nich jsou výborné, ale není jich dost, rockovější úprava se povedla, texty jsou pořád dobré, výprava také, scéna důmyslná a pro mě jedna z nejnápaditějších, ale vyjímá se skoro lépe na menším prostoru... Pořád je dobrý, ale...
(zadáno: 5.10.2013)
75%
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>